Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sym71

zdrada

Polecane posty

Gość sym71

co zrobic by na nowo pokochal by zatesknil

ale po co ci on skoro cie zdradzil?? nie ponizaj sie, wez sie w gasc, zadbaj o siebie i znajdz sobie innego - lepszego :)))

Gość sym71
dobrze sie mowi gorzej to zrobic

wiem ze łatwo sie mowi. Wiesz też byłam z facetem 11 lat;)) i za żadne skarby swiata nie ponizałabym sie i nie błagała zeby do mnie wrocił. Jestes az tak brzydka?? nieporadna ze bez niego sobie nie poradzisz ??? tak szczerze ??

widac ze jestes zakochana, ze kochasz ale nie mozesz pozwolic tak sie traktowac :/. Wolisz zyc w zwiazku z kims kto Cie zdradzil niz z kims kto bedzie Cie kochal i szanowal ? Poki co wiem..latwo sie mowi ale z czasem staniesz na nogi. Skoro zrobil to raz to skad wiesz ze nie zrobi poraz kolejny..zreszta przy kazdej kolejnej klotni bys mu to wypominala.. wg mnie tak sie nie da zyc. sama przezywam jeszcze rozstanie z chlopakiem, mimo ze nie chodzilo o zdrade tylko z jego strony "cos sie zmienilo".. mimo ze minelo ponad pol roku nadal chce tylko jego, wczesniej go nie docenialam..poczatkowo bylam wrakiem czlowieka, teraz stanelam na nogi pomimo tego ze nadal masz gorsze dni.. Musisz zaczac zyc wlasnym zyciem i zajac sie soba, jak najwiecej zajec by nie myslec o nim.. poczatkowo tez nie moglam uwierzyc w to ze ten stan minie..minal ten najgorszy etap, Tobie tez minie! Pozdrawiam serdecznie i zycze wytrwalosci!

Gość sym71
kocham go tak mocno ze az boli wiem ze jestem zalosna proszac go by wrocil.wiem ze potrzebuje wiecej czasu .wiem ze dam sobie rade bez niego .....jestem zadbana i atrakcyjna kobieta .