Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pies ogrodnikaaaa...

sąsiadka pazerna...

Polecane posty

słuchajcie, może wam sie to wyda banalne, otóż lubiłam się z panią x. moją sąsiadką, ona bywa w domu częściej niż ja, cóż muszę przyznać, że jest atrakcyjna mimo,że ma 36 lat, ja mam 27lat ale nie jestem tak seksowna, ona siedzi w domu, ma bogatego męża, on pracuje, wychodzi o 8.30wraca kolo18... Ona sie najwyraźniej nudzi...ALe przejdę do rzeczy -w naszej okolicy chodził listonosz, mało atrakcyjny szczerze mówiąc, chyba nawet żadna kobieta z nim się nie kochala z naszego osiedla, no ale nie wiem przynajmniej o tym, wiem,że ja i pani x i nie robiłyśmy tego. Ale rozmawiałyśmy kiedyś o tym... No i słuchajcie, dzsiaj specjalnie zostałam w domu i przyłapałam ją na kłamstwie - przyszedł nowy listonosz i wszedł do niej do mieszkania i wyszedł po okolo 1,5 godziny... Ona mnie oszukiwała!!! mogłaby mi o tym powedzieć, że sie zmienił listonosz, ten nowy jest wysoki i dobrze zbudowany, :( ona sie z nim już przespała!!!!!!!!! a ja siedze w domu ale czasem wychodze do pracy i wlasnie wteyd on przychodzi ją bzyka :(;(

Gość cincirdia
aleś denna zdzira

Gość Miliana23
hahahah zazdrościsz?

Gość szczał w POTYlice
byłaś materacem?

Gość bizia mona
a ty nie możesz ździerżyć że ciebie żaden nie ruchnął

Rok 2012 to kolejny rok, w którym spada liczba skradzionych samochodów. Jeszcze kilkanaście lat temu rocznie łupem złodziei padało około 70 tysięcy aut. W 2012 r. w sprawach o kradzież samochodu wszczęto 15 424 postępowania karne. Jest to mniej o 861 niż rok wcześniej. W tym czasie zakończono 15 849 postępowań karnych, w wyniku których liczba przestępstw stwierdzonych wyniosła 16 230. Wykrywalność (czyli ustalenie podejrzanego) wzrosła w 2012 r. o 1,7 % w stosunku do roku poprzedniego i wyniosła 24,2 %. Zarzuty popełnienia przestępstwa otrzymało 1 776 podejrzanych dorosłych (o 114 więcej niż rok wcześniej), spośród których 316 zostało tymczasowo aresztowanych oraz 226 podejrzanych nieletnich. Suma wartości skradzionych samochodów wyniosła 521,8 mln zł i była wyższa niż rok wcześniej o 12 mln zł. Wśród pokrzywdzonych kradzieżami samochodów było 95 cudzoziemców.

bo ja chodzę do pracy i nie mam czasu na przyjemności, nie dość, że na nią mąż pracuje to go jeszcze zdradza, a wy mówicie że to jest normalne zachowanie?