Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda19m

Okres, brak okresu...co robić...

Polecane posty

Gość Magda19m

Cześć dziewczyny...mam problem, może wyolbrzymiam wszystko, ale już nie daję rady... Kochałam się z chłopakiem 6 tygodni temu... w grudniu miałam okres co prawda trochę mniejszy niż zazwyczaj, ale był. No ale teraz w styczniu się spóźnia... Zrobiłam test i wyszedł negatywny. Zabezpieczyliśmy się gumką, raczej nic nie pękło.. Nie jestem już z tym chłopakiem, nie mogę z nim nawet o tym pogadać, jestem z tym kompletnie sama i załamana. Czemu nie mam tego cholernego okresu...zaczęłam podejrzewać, że mogę być w ciąży i naprawdę się załamałam.. Potrzebuję chyba jakiegoś 'trzeźwego' spojrzenia na to czy faktycznie mogę być w ciąży, bo sama kieruję się chyba tylko emocjami i 'objawami'..

Gość janka3
poco robiłaś test jak nie wierzysz w wynik? :O

Gość Magda19m
Nie wiem podobno czasem się testy mylą...

Zapamiętaj sobie dziewczyno raz na całe życie ! do łóżka nie idzie się z byle kim bo potem można ponieść konsekwencje tego czynu. Do łóżka idzie się z facetem którego jesteś pewna. Jak masz chcice to strzel sobie z palca. Nie jedna marnie skończyła i siedzi teraz na sympatia pl w poszukiwaniu faceta . Nikt mądry dziewczyny z dzieciakiem nie bierze bo ludzie się boją że szuka leszcza żeby przynosił pieniądze. Szanuj się dziewczyno.

Gość Tadełusz
czy łykasz regularnie te prochy na wzrost tzytzków ?

Zapamiętaj sobie dziewczyno raz na całe życie ! do łóżka nie idzie się z byle kim bo potem można ponieść konsekwencje tego czynu. Do łóżka idzie się z facetem którego jesteś pewna. Jak masz chcice to strzel sobie z palca. Nie jedna marnie skończyła i siedzi teraz na sympatia pl w poszukiwaniu faceta . Nikt mądry dziewczyny z dzieciakiem nie bierze bo ludzie się boją że szuka leszcza żeby przynosił pieniądze. Szanuj się dziewczyno.

Gość kornialiaaa
Okres może się opozniac przez stres, także spokojnie. Nie wydaje mi się żeby to była ciąża.

Gość Magda19m
Oj biedny człowieku naprawdę współczuję ci, że nie masz nic lepszego do roboty tylko obrażasz ludzi w necie. Naprawdę przyjmij kondolencje :(

Gość imitation of life
szmato napisze ci tak ma zupełna rację, skoro czujesz, że mozesz uprawiac sex, to możesz zostać tez i matką. Było sie nie ruchać, wtedy nie miałabys problemu.

Gość Jumdaj
Nie Jestes w ciąży na 100% stres hamuje ci okres. nie martw się i wyluzuj.