Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BezSilnaOna

Co zrobic zeby byly wrocil?

Polecane posty

mysle ze u nas jest szansa tylko on potrzebuje jakiegos wstrzasu.. nie rozstalismy sie z powodu innej dziewczyny, chlopaka. Po prostu "cos sie zmienilo".

Gość fan anitki
ile masz lat ze tak rozpaczasz, jak po 60tce to rozumiem, malo jest wolnych w tym wieku, ale mloda siksa za jednym z milionow ?

Gość ..;)..
Jeśli to z jego inicjatywy się rozstaliście to bez sensu się schodzić... po co Ci typ piotrusia pana? żeby tak co chwila się rozstawać?

Gość sym71
mnie tez zostawil tez potrzebny mu jakis wstrzas a ja za nim placze co zrobic by wrocil

łatwo powiedziec :) pewnie na nikim Ci do tej pory nie zalezalo skoro z taka latwoscia mowisz o czyms takim :)

to dosyc pokrecone.. ja kilka razy "konczylam" to w nerwach..ale wiadomo ze to na kilka godzin, albo dni - co najwyzej 3. nigdy to nie bylo na serio..za ostatnim razem on pwoeidzial ze cos jest nie tak..a ciagle mamy konkat.. ciagle o mnie zazdrosny i wpadlby w szal gdybym kogos miala.

Gość oiujhn
zmien kolor włosów,udaj ze dobrze sie bawisz,przespaceruj się z innym przed jego nosem

Gość ma bahamos puntos
jest tylko jedna szansa - olać i poszukac innego. Jeslic iebie kocha to bedzie walczył o to byscie do siebie wrócili. Jesli nic nie zrobi tzn., ze bedzie mu to na reke🖐️

Gość to zawsze dzialo
odpisywać zdawkowo albo wcale ...

po prostu odpowiadac tylko o co pyta i tyle ? zawsze jak tak robie to on pyta co sie dzieje i co mi jest..

zazdrosc u mezczyzny nie jest wykladnikiem jego milosci,tylko wykladnikiem jego zranionej dumy.

meczace jest strasznie to wszystko :/, niby nie mozemy zyc bez siebie ..a oboje nie przyznamy sie do tego..

Gość sym71
byllismy razem 20 lat 5 miesiecy a ja niemoge dojsc do siebie blagalam prosilam ale to na nic nie chce mi sie zyc boje sie swoich mysli

to dlugi staz faktycznie..ale mimo wszystko nie nalezy prosic o milosc :/ nikogo sie do niej nie zmusli, jesli nie chce. To nic nie da :/ to tak jakby Ciebie ktos prosil bys wrocila a Ty juz bys tego nie chciala - wtedy ciagle prosby o powrot by Cie zwyczajnie meczyly..

Gość sym71
jestem poprostu glopia za milosc musze slono placic

Gość tak to już jest
up

Gość nie ma innego wyjścia
jak olać. Dobrze olany facet zawsze wraca.

tak wlasnie zroobie :), zwyczajnie sie zdystansuje:). Os pytal sie czy jeszcze chce z nim byc, jednak ja nie zareagowalam. Teraz puszczam wolno - jesli wroci w miare predko - moze akurat bedzie jeszcze dobrze miedzy nami, jesli nie - trudno, zycie bedzie toczyc sie dalej. Bede dla niego mila - po prostu znajoma.

Gość gość
Ja w dokladnie takiej samej sytuacji, zamowilam na męża urok miłosny na http://urokmilosny24.pl . Musiałam to zrobić ponieważ żadne normalne sposoby nie przynosiły żadnych efektów. Po prostu przestałam się mu podobać. Po odprawieniu rytuału znów zaczął być mną zafascynowany

Gość gość
Ja w dokladnie takiej samej sytuacji, zamowilam na męża urok miłosny na http://urokmilosny24.pl . Musiałam to zrobić ponieważ żadne normalne sposoby nie przynosiły żadnych efektów. Po prostu przestałam się mu podobać. Po odprawieniu rytuału znów zaczął być mną zafascynowany