Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamikara02

samotność, wrażliwość

Polecane posty

hej!zawsze byłam wrażliwa , przejmowałam się wszystkim , szukałam dobra.teraz wszystko się zmieniło , świat mnie zmienił . stałam się dziewczyną , która jest rozpoznawalna , jest modelką , nikt nie przejdzie koło mnie obojętnie . ale co z tego ,nie jestem szczęśliwa . jestem bardzo wrażliwa , nikt o tym nie wie . ta szczęśliwa dziewczynka to tylko pozory , w głębi duszy jest samotna, szara dziewczynka , która nigdy nie była w poważnym związku . nie wiem co zrobić , wszystko mnie cholernie boli . żałuję , że ludzie dowiedzieli się o modelingu ale z drugiej strony to cały sens mojego życia. często jest tak , że wszyscy się na mnie patrzą z jednej strony mam pewność siebie , którą zaliczam do swojego ,obrazka, z drugiej w głębi duszy chcę uciekać jak najdalej, męczy mnie to . męczy mnie już świat. zaczęłam odnośić sukcesy wszyscy się odwrócili , jedyne co mi zostało to modeling.ale moja wrażliwość z każdym dniem coraz bardziej się odbija .kiedy wszyscy myślą o to ta dziewczyna i patrzą z zazdrośćią a mi się chcę płakać . wszystko mnie cholernie boli .nie jestem z nikim w związku bo nie mam siły , boję się tego najzwyczajniej w świecie , ciężko mi bo jestem wrażliwa a inni myślą , że to dlatego że jestem wybredna. nie wiem co robić .rozpadam się na kawałeczki . codziennie ta sama walka...

Gość cham szynka
jesteś wrażliwa ? Wiec zrób mi wrazliwego loda