Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nikelka

dziwne bulgotanie , brak miesiaczki

Polecane posty

Witam, mam 18 lat regularnie kocham się ze swoim chłopakiem nie zawsze sie zabezpieczamy ale wtedy stosujemy stosunek przerywany lecz wiem że to żadna metoda na unikniecie ciąży. Ostatnio spóźniła mi sie miesiączka 15 dni od tego czasu dziwnie sie czuje. Boli mnie brzuch, czuje dziwnie bulgotanie czasami mam stan odrealnienia od rzeczywistości, czuje się zmęczona i często chce mi się wymiotować. Następną miesiączkę po moich obliczeniach powinnam dostać 17 stycznie a tej dalej nie ma . Byłam u ginekologa w grudniu ten skierował mnie na badanie beta-hcg lecz wynik nie wskazywał na ciąże. Czytałam w internecie ze przy bardzo wczesnej ciąży wynik może się mylić. Czy ktoś może mi powiedzieć co to może być ?

Gość MMM333
a testu nie zrobiłaś?

Gość ciąża jak nic
zbieraj na wózek

Gość albo to prowokacja
albo jesteś matołem a twój ginekolog powien zostać sprzątaczką !! Czy ty myślisz? Czy czytasz to co piszesz???? "Następną miesiączkę po moich obliczeniach powinnam dostać 17 stycznie a tej dalej nie ma" spóźniła Ci się 4 dni "Byłam u ginekologa w grudniu ten skierował mnie na badanie beta-hcg l" Co ma wizyta u ginekologa w grudniu i zrobienie beta hcg przed terminem okresu do styczniowej miesiączki która się spoźnia 4 dni ? Skoro w gródniu to byłaś miesiąć przed miesiączką- laska litości !!!!!!!!!! "Czytałam w internecie ze przy bardzo wczesnej ciąży wynik może się mylić." przy jak wczesnej ciąży ? To co napisałaś się kupy dupy nie trzyma !! i jeszcze myslisz ze my może z literek przepowiadamy czy ciąża czy nie !!!

Gość albo to prowokacja
grudniu ! eh wkurzyłam się !

Gość głupie się same sieją..
tak bulgotanie występujące po 15 tc ona ma w 4... nożesz kurwa mać dziewczyno masz 12 czy 18 lat?? :/ a ruchów jeszcze nie czujesz?

ok , miesiaczka ktora miała sie pojawić 6 grudnia pojawiła sie 21. do ginekologa zapisałam sie 19 grudnia. w styczniu po zrobieniu badania wynik negatywny. nastepna miesiaczka miała sie pojawic 17 stycznia i juz sie spoznia 4 dni . zawsze przed miesiaczka czuje czy sie zbliża, teraz nie czuje tak jak w grudniu czyli nic nie czuje zeby miala byc. Moze znów sie pojawi z 15 dniowym opóźnieniem ale mimo to moim zdaniem jest cos nie tak jeżeli do tej pory była normalnie i regularnie a teraz cos sie dzieje takiego .

nie mowie ze to koniecznie musi być ciąża, ale jezeli cos takiego sie dzieje co sie dzieje to widocznie jest cos nie tak jak do tej pory było normalnie i wszystko regularnie .

Gość xnsal
masz zaburzenia hormonalne, ale teraz możesz juz zrobic test ciążowy

Gość mansakra
zmień lekarza bo to moga być problemy z hormonami

dziękuje, liczyłam właśnie na taką konkretną odpowiedz a nie na taki brak zrozumienia i wulgaryzmy wyżej, rozumiem ze ktoś może się zdenerwować ale żeby to upubliczniać w takim stopniu ... przecież nie chodziło mi wysłuchiwanie jaka ja mogę być głupia tylko o to żeby się dowiedzieć co to może być. jeszcze raz dziękuje za podpowiedz z tymi hormonami jeżeli miesiączka nie pojawi sie do końca tygodnia na pewno się zapisze ponownie do ginekologa . :)