Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
reneds

Kasting -na przyjaźń

Polecane posty

Hejka :) Może wszyscy pomyślicie że oszalałam ale współczesny świat należy do odważnych , tylko w ten sposób można coś osiągnąć. A więc wymyśliłam sobie że stworzę swój własny kasting i korzystam z okazji że mam taką możliwość , ciekawa jestem czy coś z tego wyjdzie :) Może jestem okrutna gdyż nasuwają się pytania kasting na przyjaciółkę/przyjaciela ? To nie jest rzecz materialna aby sobie coś tak wybrać ale z 2 strony to zawsze poznając kogoś wstępnie analizujemy czy towarzystwo danej osoby nam się podoba czy nie :D To czemu nie ? A więc moje wymaganie jest następujące: -proszę aby były to osoby z Częstochowy ! [ponieważ ja jestem i pewnie bym nie dojeżdżała] -jeśli ktoś się zgłosi niech poda swój e mail bądź coś w tym stylu a się z nią skontaktuję :D -niech będzie to ktoś w wieku 22 lata i w górę sama nie jestem aż tak młoda :D -kilka zdań o sobie? w rozmowie i tak to wyjdzie ;) Jeśli akurat masz czasem doła , nie masz z kim iść na spacer , może np pobiegać , wygadać się , porostu być>? Napisz , być może jestem osoba którą miałeś/aś spotkać żeby się nam żyło lepiej :D Lubie towarzystwo i postaram się każdemu odpisać ale bez przesady czasami niektórzy ludzie się nie dogadają z różnych przyczyn i jeśli rozmowa się nie będzie toczyła w dobrym kierunku to nie obraź się jak Ci to napiszę bo cenię sobie szczerość . Proszę o nie robienie sobie żartów bo nie po to się wysilam chociaż i tak się pewnie rozczaruję gdyż nie brakuje wariatów którzy nie wiadomo co wymyślą. Na razie to tyle :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować