reneds 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Hejka :) Może wszyscy pomyślicie że oszalałam ale współczesny świat należy do odważnych , tylko w ten sposób można coś osiągnąć. A więc wymyśliłam sobie że stworzę swój własny kasting i korzystam z okazji że mam taką możliwość , ciekawa jestem czy coś z tego wyjdzie :) Może jestem okrutna gdyż nasuwają się pytania kasting na przyjaciółkę/przyjaciela ? To nie jest rzecz materialna aby sobie coś tak wybrać ale z 2 strony to zawsze poznając kogoś wstępnie analizujemy czy towarzystwo danej osoby nam się podoba czy nie :D To czemu nie ? A więc moje wymaganie jest następujące: -proszę aby były to osoby z Częstochowy ! [ponieważ ja jestem i pewnie bym nie dojeżdżała] -jeśli ktoś się zgłosi niech poda swój e mail bądź coś w tym stylu a się z nią skontaktuję :D -niech będzie to ktoś w wieku 22 lata i w górę sama nie jestem aż tak młoda :D -kilka zdań o sobie? w rozmowie i tak to wyjdzie ;) Jeśli akurat masz czasem doła , nie masz z kim iść na spacer , może np pobiegać , wygadać się , porostu być>? Napisz , być może jestem osoba którą miałeś/aś spotkać żeby się nam żyło lepiej :D Lubie towarzystwo i postaram się każdemu odpisać ale bez przesady czasami niektórzy ludzie się nie dogadają z różnych przyczyn i jeśli rozmowa się nie będzie toczyła w dobrym kierunku to nie obraź się jak Ci to napiszę bo cenię sobie szczerość . Proszę o nie robienie sobie żartów bo nie po to się wysilam chociaż i tak się pewnie rozczaruję gdyż nie brakuje wariatów którzy nie wiadomo co wymyślą. Na razie to tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach