Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość amelkaa929192

Lubię się podobać...

Polecane posty

Gość amelkaa929192

W wakacje poznałam kolegę moich dobrych znajomych, dołączył do naszej paczki. Lubię go i tyle. Jest przystojny, seksowny, ale nie traktuje go jako kandydata na chłopaka. Jak byliśmy pod domkami doszło do tego, że trochę wypiliśmy i się całowaliśmy... Nie umiem tego wytłumaczyć, po prostu on mnie podnieca, jakby taka iskra między nami była. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym z nim być. Jak spotykamy się w gronie znajomych to podnieca mnie fakt samej tajemnicy między nami. Czy to jest normalne? Teraz spotykam się z kolegą ze studiów, mam nadzieję, że to będzie coś poważnego, podoba mi się, a dalej jak widze tego kolegę z paczki to czuję jakiś taki dreszczyk. Jeszcze raz podkreślę, nie chciałabym być z nim w związku. Nie umiem tego wytłumaczyć, po prostu czuję, że łączy nas ta tajemnica i mnie to podnieca. Czy to normalne? Może nie nadaje się do stałych związków tylko szukam wrażeń :/ Byłam w związku z chłopakiem 2 lata to też lubiłam się podobać innym facetem, żadnej zdrady ani nic, po prostu lubię byc w centrum zainteresowania :/ Przeraża mnie to, bo boję się że nie będe w stanie juz się zakochać tak bez pamięci, że nawet nie spojrzę na innych facetów :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować