Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaK-warszawa

Gdzie w podróż poślubną 2013? poradnik

Polecane posty

Gość Pyszolinna
Ja się wybieram na Teneryfę :)

Gość miroslawa koczwara
Grozny, kabul albo chartum

Gość a ja jeszcze nie wiem
ja szukam czegos, ale nie bedziemy dysponowac wielkim funduszem. Ile Wy przeznaczacie na taki wyjazd i na ile sie wybieracie? ja obawiam sie, ze nas stac bedzie tylko na Polske i to gora tydzien:( czyli jak co roku zwykle wakacje ehh szkoda.

Gość Pyszolinna
Wyjeżdżamy na dwa tygodnie na Teneryfę i za to wszystko razem płacimy 10200 zł.

Gość moniqa2
do USA na 2 osoby 10 tysięcy spokojnie starczy

Gość niunia87111
A ile masz pieniędzy na ten wyjazd? Polska jest bardzo droga. Byłam w Albanii, za apartament w Sarandzie, wspomniaje w artykule powyżej, płaciłam 100 złotych za dobę (60 m2, widok na morze, w cenie śniadanie oraz internet). Za 2 tygodnie wszystko wyszło nas około 3 tysięcy z dojazdem samochodem.

Gość a ja jeszcze nie wiem
My w Polsce potrafimy się na tydzień zmieścić w 1500 zł, ale wiadomo bez szaleństw. Na podróż poślubną moglibyśmy ciut więcej przeznaczyć niż zwykle, ale i tak nie więcej niż 3000. A z taką kasą chyba jednak ciężko gdzieś dalej uderzyć. Nie wiem co postanowimy chciałabym zobaczyć coś dalej niż tylko Polskę, podróż poślubna to niepowtarzalna okazja na realizację marzeń, ale ten brak kasy za mocno ogranicza. Po za tym trochę pazerna jestem.. 10 tysięcy byłoby mi szkoda wydać nawet jeśli by to było moją przyjemnością. No chyba, że by mi zbywało, ale niestety nie zbywa. Więc nie wiem jak to jest:P

Gość ziulka z podwórka
starczy budżetowo na wyjazd za granicę. Dacie radę :) Nie liczy się miejsce, tylko miłość. Ja byłam na Krymie i bardzo mi się podobało.

Gość warszawa-bialoleka
Wszystkich, którzy szukają dobrej oferty na swoją podróż poślubną (i każdą inną podróż) zapraszamy do przesyłania zapytań mailowych na adres: warszawa-bialoleka@wakacje.pl lub telefonicznie - (22) 8190799 - Salon sprzedaży . Chętnie coś doradzimy i przygotujemy specjalną ofertę.

Gość karoliam
moze tutaj znajdziecie jakis pomysl: www.przygodadladwojga.pl

Gość 88Asiek88
My lecimy do Maroka. Za 2 tyg, all inclusive w hotelu 4 gwiazdkowym, dajemy niecałe 8500 zł.

Gość Kamaaaa
Ja jadę jeszcze w tym roku do Gambii z biurem Bee Free. Będzie ciepło i cenowo ku mojemu zdziwieniu wycieczka wyszła świetnie :)

Gość gość z sąsiedztwa
polecam Kenię (Diani Beach, hotel 5* Kole Kole) Byliśmy tam w zeszłą zimę i było cudownie. Ciepło (gorąco), białe plaże, woda w oceanie ciepła, hotel bdb, pokoje duże, all in - za tydzień płaciliśy ok.5400/os. Dla bardziej zamożnych - Seszele, Mauritius, Malediwy, Bali (duży minus za dłuuuuuuuuuugi lot) , Karaiby Dla mniej - W-py Kanaryjskie, Chorwacja, Bośnia (!!!!!), Albania, Czarnogóra, Madera itp. Jakoś kraje arabskie mnie nie kręcą :P

Gość gość
my myślimy nad Tajlandią

Gość gość
Tajlandia droga,20 tys bez zbędnego przepychu