Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulietta

poród w mińsku mazowieckim czy w siedlcach w wojewódzkim

Polecane posty

Gość izulietta

Jeśli są na forum mamy, które rodziły w ostatnim czasie w mińsku mazowieckim lub siedlcach bardzo proszę o podzielenie się opiniami na temat porodówek w tych szpitalach. 6lat temu rodziłam w mińsku i wspominam w miarę dobrze poród, może dlatego że trwał 3 h ale większy koszmar przeżyłam z karmieniem. jest tam duży nacisk na karmienie piersią. Ja nie miałam pokarmu i moje dziecko ciągle było głodne. Spałam po 4h na dobę i całe szczęście, że wyszłam na 3 dzień bo chwilami już słabo mi się robiło ze zmęczenia. A najciekawsze jest to, żę tuż po porodzie gdyby nie salowa to moje dziecko nie byłoby przystawione zaraz po porodzie do piersi. Interesują mnie odpowiedzi na pytania. 1. Jak oceniacie położne i lekarzy w tych szpitalach (czy są miłe, pomocne i fachowo się zajmują rodzącą)? 2. Jaka jest opieka po porodzie dla kobiety i dziecka? 3. Jaki jest nacisk na karmienie piersią - zwłaszcza w siedlcach bo w mińsku to już wiem? Ale może coś się zmieniło w ostatnim czasie, więc proszę o podzielenie się swoimi opiniami.

Gość izulietta
ponawiam

Gość izulietta
jw

Gość mama4363
stoje przed identycznym dylematem, termin mam na kwiecień... ja rodziłam już w siedlcach w wojewódzkim dwa lata temu, wspomnienia takie sobie... teraz mieszkam w mińsku i nie wiem na który szpital się zdecyduje. Tym bardziej jestem przerażona bo moja sytuacja raczej wskazywała by że powinnam mieć cc ale lekarze nie są ku temu zbyt chętni, nie ich dziecko ucierpi w razie powikłań w trakcie trudnego porodu...

Gość kkadfdgg
przecież możesz rodzić w Warszawie jak jesteś z Mińska.

Gość mama4363
no niby moge, ale troche obawiam się sytuacji o których czytałam typu nie mamy miejsc, prosze jechać do innego szpitala