Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulltra

Mam wrażenie ,że coś już się wydarzyło...

Polecane posty

co do opcji "ale to juz bylo" na forum- to bardzo, bardzo prawdopodobne :D

Gość poplątałam się w życiu
mój facet chyba myśli, że mam chorobę psychiczną, zaczyna mi coś opowiadac, a ja mówię do niego, ale mi to mówiłeś, albo mam na odwrót mówi mi o czymś, a ja za np. godzinę twierdzę, że nic takiego nie mówił czasem mi się coś śni, a sen miesza się z rzeczywistoscią to jest jeszcze dziwniejsze np. śni mi się, że rozmawiam z moją mamą na dany temat, wiem doskonale, że nie rozmawiałam, potem się z nią widzę, ona porusza dany temati ja nie wiem czy rozmowa ze snu była naprawdę i mam jakieś luki w pamięci czy to coś innego

Gość pulltra
nie myślam ,ze tyle osób może mieć tak samo jak ja...

to jest bardzo wazne- jesli zatraca sie granica miedzy jawa a snem-moga byc problemy, i to spore. Pozniej moze dojsc do "wymieszania" rzeczywistosci z np. TV, radiem, przeczytana wiadomoscia w necie,filmem, skrawkami przypadkowo uslyszanych rozmow. Warto zadbac o zdrowy i gleboki sen, a w razie nie udanych prob isc do lekarza.

Gość hihg g
a może masz zdolność przechodzenia z jednego wymiaru do drugiego tak jak piszesz, że czujesz sie jakbys zyla w dwoch rownoleglych swiatach podobno one istnieja

psychiatra zaraz wyjasni skad pochodza te swiaty rownolegle..... nie ma takiego czegos, nie oszukujmy sie. Fakt- niektorzy ludzie maja bardzo dobrze rozwinieta INTUICJE przy swojej nadmiernie rozwinietej wrazliwosci.... ale to nie zmienia faktu ze jesli pewne "zdolnosci" zaczynaja dezorganizowac zycie codzienne to trzeba sie zaczac niepokoic

Gość pulltra
Mam dobry sen chociaż budzę sie chwile przed przebudzeniem sie w nocy do mojego dziecka. Mąż zawsze sie dziwi skad wiem ,ze np zaraz spadnie z lózka nasze dziecko. Podchodzę pod łóżko i łapę go w locie. Kiedys mąz przytrzymał mnie i powiedział bym nie szla,ze on musi nauczyć sie kontrolować. A ja musiałam iść....cos mnie ciągnęło. I nagle słysze ,ze dziecko placze bo uderzyło sie o szafkę głowa. Czyli jakis plus dla mnie jest.... Sama jako dziecko byłam wiercipięta i budziłam sie np z głowa na podłodze... Bardzo często mam świadome sny.... Nie przeszkadza mi ten "dar" na tyle ze nie moge z nim zyc. Po prostu zaczynam mniej wypowiadać sie w towarzystwie.

wydaje Ci sie masz dobry sen.... uwierz mi- gdybym nie byla kiedys w podobnej sytuacji to nawet nie zabieralabym glosu....:O

Gość pulltra
Nie mam koszmarów. Wstaje rano wypoczęta. Nie wiercę się jak to miałam zwyczaj w dzieciństwie. Rano wstaje wypoczęta. To ja budzę cała rodzinę czyli nie mam problemu z przyciąganiem poduszkowym.:)

Gość kameleon 24
Te tak zwane deja vu to nie ras uratował mi tyłek poniewarz jak otczuwałem deja vu odrazu zmieniałem kierunek tak jak np koleś skturym sie wyhowałem na jednej ulicy zaprosił mnie na impre jużdochodziłem do niego wtedy dopadło mnie te uczucie deja vu zaczeło mi sie krecci w glowie i miałem przebłyski obrazów jak wchodze do niego i odrazu dostaje oklep o jego fufli wtedy wyciełem lote do domu na drugi dzieni laska opowiedziała mi co mi szykowali to sie cieszyłem stego Że potrafie a raczej mam deja vu ale czemu to tak jak sie okazuje czesto to i znika na kilka lat czy to wina psyhiki czy poprostu mnie ostrzega przed najgorszym ?????