Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saycukdfuksvc

WIZZAIR mały bagaż podręczny

Polecane posty

Gość saycukdfuksvc

Cześć! Ostatnio zmieniły się te przepisy dotyczące bagażu podręcznego. Ma on mieć wymiary 42x32x25 i mieścić się pod siedzeniem przed pasażerem. Zastanawiam się tylko co mogę do tego bagażu zabrać - a właściwie, czy mogę w nim upchać jakieś ciuchy. Ktoś mi ostatnio powiedział, że można zabrać tylko dokumenty itp.

Gość nad niemneeed
Ciuchy mozesz zabrac spokojnie, mozesz nawet wziac jedzenie na podroz. Nie mozesz tylko zabrac napoi lub kosmetykow o pojemnosci powyzej 100 ml lacznie, oczywiscie nie mozesz miec zadnych ostrych narzedzi typy noze czy nozyczki i wszystkiego co jest na lotnisku na liscie rzeczy zakazanych. Ale ciuchy mozesz smialo brac.

Gość Pizamka w kwiatki
Takie szajsowate linie lotnicze a tak rygorystyczne przepisy maja? O matko i córko! O.O

Gość saycukdfuksvc
Dzięki! :)

Gość do pizamka w kwiatki
Maja dokladnie takie same przepisy dotyczace tego, co mozesz zabrac do samolotu, co kazde inne linie lotnicze. Nie wiem czy zauwazylas, ze na lotnisku wszyscy przechodza taka sama kontrole bagazu podrecznego. Jedynie wymiary bagazu moga sie roznic.

Gość gość
Tutaj jest to fajnie opisane, może wam się przydać http://walizki-kabinowe.pl/jakie-rzeczy-mozna-przewozic-w-bagazu-podrecznym/ taki miniporadnik, ale w zasadzie jest wszystko. saycukdfuksvc - ktoś cię nieźle wprowadził w błąd, a może to tylko żart był, bo jak można przewozić tylko dokumenty, to chyba większość zrezygnowałaby z podróży samolotem.