Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazam

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość kazam

Witam mam problem z dziewczyna chodzi o to że sama nie wie czego chce jesteśmy z sobą 2 lata mam 22 lata ona 19 lat kocham ja bardzo moja dziewczyna często mówiła że mnie kocha i zależy jej na mnie ale ostaniego czasu czuje sie odepchnięty przez nią jak by jej wcale nie zależało na mnie nie dzwoni nie pisze nie mówi ciepłych słów tak jak zawsze .Starałem się z nią po rozmawiać bo miałem już dość że mnie tak traktuje i nie mam czasu ostanio dla mnie czasu nie chce za bardzo z mną rozmawiać .Przeprowadziliśmy poważną rozmowe powiedziałem że żle sie czuje jak mnie tak traktuje że nie ma czasu dla mnie wogóle nie interesuje sie mna i że nie czuje z niej strony zaangażowania tak jak to było do nie dawana spytałem sie co jest nie tak żeby mi powiedziała usłyszałem od niej że nie wie czy mnie kocha mówi że raz czuje że jestem dla niej wszystkim że nie może o mnie przestać myśleć a innym razem że czuje że to słąbiej postawiłem sprawę jasno że czuje sie tak jak by była z mna tylko dlatego że boi sie samotności i że szuka innego chłopaka a gdy go pozna porostu powie mi było miło ale nie chce byc z mna powiedziałem że jesli sie nie zdecyduje czego tak na prawde chce czy chce byc z nma czy mysli o nas powarznie odpowiedziała że tak że jestem dla niej najważniejszy na świecie lecz ja poprostu tego nie czuje żebym znaczył coś dla niej .Powiedziałem że jesli nie zdecyduje czego tak na prawde chce to niestety odejdę (nie chce tego bo bardzo mi załeży na niej kocham ja ale po prostu nie moge być z dziewczyna która sama nie wie czego tak naprawde chce czy mnie kocha czy nie potrzebuje dziewczyny z decydowanej ) po czym jak jej to powiedziałem rozpłakała sie .Zrobiło mi sie przykro z tego powodu bo widziałem w jej oczach jak bym ja strasznie skrzywdził ale nie chciałem jej pokazywać jaka mam słabość do niej po czym wyszedłem . Prosze was co ja mam myśleć o tym jak sprawić żeby zrozumiałą jak jest dla mnie ważna ????

Gość bolacanoga
Czyta sie to na jednym oddechu?Ani przecinka,kropki.Milosc to gornolotne uczucie i nie da sie kogos zmusic.Poza tym 19latka chyba nie bardzo jeszcze dojrzala do powaznego zwiazku,Ty raczej chyba tez nie.