Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foiherwfh

modelka czy zwykla kobieta-kogo wybralby polski mezczyzna?

Polecane posty

Gość foiherwfh

mila, wesola modelka? czy rozsadna,dobra matka i zona-zwykla kobieta?

Oczywiście, że modelkę. Myślisz że faceci zwracają uwagę na to, czy kobieta jest dobrą matką i gospodynią? Dla nich liczy się seks :D

Gość foiherwfh
czyli glownie wyglad?najwazniejszy?

Gość hcjdkcjcj
Zwykła kobieta

Gość foiherwfh
?

Gość tylko i wyłącznie kobieta...
a tzw. modelka to dla nastolatków... dla mnie pytanie retoryczne...

Nie, ta pierwsza jest "miła i wesoła", a do tego ładna. Czego więcej chcieć?

@:*: nie rozumiem dlaczego jako kobieta wypowiadasz sie w imieniu facetow :O Autorka: dobra zone i matke, tzw. zwykla kobiete.

Zdarzają się modelki, które prowadzą normalne życie. Nie wiem też czy Ci chodzi o zawód, czy o to że supeł ładna.

Gość nie chcę
modelki bo niecierpię rozpieszczonych szkieletów.

dziwni jesteście...ja bym tej dobrej żony i matki nie chciała. To żadna sztuka przecież, więc dlaczego ktoś generalnie pozytywnie nastawiony nie miałby się nauczyć bycia dobrą żoną...:P

Oczywiście, że wygląd nie jest najważniejszy. Liczy się przede wszystkim charakter. A w samym związku : miło spędzany czas, pożądanie, rozrywka. Jak widzisz na ulicy faceta z dzieckiem w nosidełku który robi ze swoją kobietą zakupy to naprawdę myślisz, że na początku związku on o tym myślał? ;) Na pewno nie.

Gość diuehiuh
pytam z ciekawosci o preferencje mezczyzn wiec kobiety-nie odpowiadajcie;)

kazden by wybral se modeleczkie a kobjety co mowjo ze zwyko to se wmawjajo haha dobra matkie pzeciez mu matkowac nie bendzie ja wjem co muwje jestem modelkom z europy

Bo widzę jakie kobiety mają większe powodzenie. Poza tym bycie dobrą żoną i matką to nic nadzwyczajnego.

@Moorland: no wlasnie, to zadna sztuka, a w zyciu chodzi o to, zeby bylo normalnie. Poza tym zwykla kobieta - matka i zona moze przeciez byc ladna. Jako modelke rozumiem zawodowa modelke i jej tryb zycia.

A temat z tych "którą wolicie szczupłą i głupią czy grubą, ale inteligentną". Biorąc pod uwagę, że ładna dziewczyna może być dobrą matką i żoną, to każdy zainteresuje się po pierwsze tą ładniejszą, po drugie - tą weselszą, bo nikt smutasów nie lubi :P

@:*: najwieksze powodzenie maja kobiety rodzinne i gospodarne, takiej najszybciej znajduja faceta na dluzej. Nie chodzi mi o slinieniu sie do "modelek", czy krotkich romansach. Wiekszosc przecietnych dziewczyn zaklada rodziny juz pod koniec studiow.

Maciek - weź pod uwagę, że większość modelek tak naprawdę nie prowadzi specjalnie światowego trybu życia i tylko dorabia modelingiem.

Gość baragosas
Ja bym wybrał jednak normalną kobietę, a nie modelkę, ponieważ modelki wyglądają okropnie chudo i od sławy mogła by im uderzyć woda sodowa do głowy. http://www.rockshock.pl/

@Moorland: nie wiadomo o co chodzilo autorce, czy o zawodowa modelke, czy o kobiete po prostu atrakcyjna i uzyla potocznego okreslenia.