Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashantix3

Dziwne Fantazje partnera w łóżku.

Polecane posty

Mój partner ma dziwne fantazje w łóżku. Chciałby, żebym mówiła, że chciałabym to robić z moimi koleżankami, mówiąc krótko, żebym udawała lessbijkę. mówi, żebym udawała, że dziewczyny mnie podniecają, prosi, żebym mówiła, co bym z nią robiła itd.. czasem mówi, że on by ją pieprzył. Czy mam się czuć zagrożona? My uprawiamy tylko seks oralny, bo 'normalnie' nie sprawia nam to przyjemności i mam wrażenie, że go nie podniecam. Co robić?

Gość fajerwerka69
Ja też czułam się na początku dziwnie, ale w końcu dotarło do mnie, że on nigdy mnie nie zdradzi a to tylko fantazje jakie ma wielu facetów tylko nie wszyscy o tym mówią. Ja mam taką sytuację poczytaj. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5473504 Co o tym myślisz?

Fajerwerka, z tym, że ja mam wrażenie, że jeżeli byłaby taka sytuacja, gdzie mógłby kogoś przelecieć, to by to zrobił.. nigdy nie miałam okazji przekonać się, co by było.. ale nie raz pisał na internecie do innych. co prawda, mówi mi o tym, nie ukrywa, bo mówi, że to tylko takie pisanie i że mnie tylko kocha.. ale kiedyś też jak się mocno uchlał, to pisał do jednej, że ma do niego przyjechać, a mnie chciał spławić. Co myślisz o tym?

Gość fajerwerka69
No to właśnie masz problem moim zdaniem, bo w zwiazku jest potrzebne zaufanie, a ty jak piszesz możesz się spodziewać,że jak będzie na procentach i zakreci go jakaś laska to może się nie oprzec. Mój nigdy się z nikim nie umawia, a mówimy takie żeczy tylko gdy jesteśmy podnieceni dla urozmaicenia. Ja wiem że on nigdy nawet nie dotknąłby innej. Dla niego zdrada to coś nagorszego w zwiazku, ale fantazje moim zdaniem to nic złego każdy je ma. Porozmaiwaj z nim o toich obawach ja robiłam to przez dłuższy czas po takim seksie z opowiesciami, ale teraz wiem że niemam się czym marwić.Powodzenia.

Gość fajerwerka69
Słyszałam kiedyś statystyki, ale dokładnie niepamiętam w każdym razie większość facetów marzy o więcej niż jednej partnerce w łóżku. Jeśli masz do niego zaufanie to ok. A może warto go sprawdzić. Np.jakiś podszyw na maila, lub nowy startrer do telefonu. Ja kiedyś tak zrobiłam z telefonem. Odpisał ze to jakaś pomyłka i on ma 60lat i nie sptka się napewno, ale się uśmiałam. Przyznał się mi, a ja jemu dopiero niedawno powiedziałam.

Gość fajerwerka69
Napisz jak poszło, tylko dobra rada, żeby nic nie zakapował pisz do niego wtedy gdy będzie wiedział,ze jesteś zajęta,lub z innego aparatu, a w tym momencie jak wysyłasz wiadomosć zawdzoń do niego ze swojego telefonu na pewno sie nie połąpie. Powodzenia. Trochę chamskie, ale powody masz, nie czujesz się pewnie więc sprawdź to się wyjaśni.

Gość fajerwerka69
Coś w sytlu że masz wolną chatę i chciałbyś pogadać z kimś takim jak on, dyskretnie, bo wiesz że jest zajęty. Ja mam taki pomysł może ma ktoś lepszy?

Chłopcy, chyba mnie nie rozumiecie. Może sobie fantazjować, ja się boję, żeby mnie nie zdradził. Fajerwerka - spróbuję, całkiem niezły pomysł.

Gość fajerwerka69
Hej autorko i co słychać?