Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

Nati_84 a moze sie uda? nie ma jeszcze @ tak wiec sa szanse póki co kochana głowa do góry wkoncu sie musi udać,a co do IVF tez mi jest ciezko myslałam ze uda tak i nie bedzie potrzebe czasem jeszcze nie dociera to do mnie czy tylko to zostało sto mysli w głowie jak to bedzie czy sie uda itd.póki co spokojnie ale czym bedzie blizej UVF tym bede to bardziej przezywac....tez mam czasem doły ale przychodzi taki dzien ze wyc mi sie chce bo jestem juz bezsilna i brak sil na to wszystko :(...ale nawet jesli juz ci to zostanie chodz ci tego nie zycze bedziesz miala we mnie duze wsparcie pamietaj i jak by co razem ta droge przetrwamy ale ja wierze ze ci sie ta IUI uda !!!! i nie ma innej opcji

Gość Juratka
Dziubasku, przykro mi, tak czekalam na dobre wiesci od Ciebie. Ale pamietaj nos do gory. Musi sie udac kolejny raz. Z jakis powodow musisz jeszcze chwile poczekac a brzusio...ale napewno bedzie dobrze. Zzzzzzz Zuzia Ty farciaro! Zrealizowalas moj wymarzony scenariusz...czyli wszyscy mowia nie ma mowy na naturlana ciaze....a tu guzik prawda...bo natura sama decyduje i jest madrzejsza od tych wszystkich madrali w bialych kitlach:-))

Dziubas strasznie mi przykro! Nie poddawaj się dziewczyno! Będzie dobrze. Agnes trzymam kciuki! Przesylam Ci pozytywne fluidki! Powodzenia! Nati nie ma @ więc nie masz pewności. Poczekaj kilka dni z zalamywaniem się. Pozdrawiam

Juratka, lekarz w Cork nie dawał mi żadnych szans. Mam 34 lata, amh 0.3, lewy jajowod niedrozny.... Staralismy sie ponad 1,5 roku. Jak by tego bylo malo chlopaki mojego meza nie wygladaly najlepiej podczas ostatniego badania. Nie nastawialo nas to wcale pozytywnie. Prze 2 miesiące oboje braliśmy prenatal (to tylko witaminy....) i robiliśmy testy na dni plodne. Iui mieliśmy zaplanowane na 4-5 marca. Nadal nie mogę uwierzyć.

Gość Juratka
Zuzia, po prostu szok, super! Nadzieja mi wraca jak Cie czytam tj. Ozywa bo jej na dobre jeszcze nie stracilam:-)

Dziubas - przykro mi :( Zuzia - gratuluję :) Nati - nie załamuj się. Czyżbym tu widziała huśtawki nastroju? No no no już objawy ciąży ;) ? Nati ja mam tak samo po każdej iui: raz się cieszę i dopatruję objawów, innym razem myślę, że nic z tego. To chyba normalne? Jakoś trzeba te 2 tygodnie przeżyć AniaSzy ??? Kiedy testujesz? Czekam z niecierpliwością

Zuzia1117 to tylko sie cieszyc z tego cudu jeszcze raz gratuluje !!!czasem sie zdarzaja to cuda to prawda ja mam nadzieje ze moje IVF jesli sie uda bedzie takim malym cudem juratko tego co równiez zycze naturalnego cudu:)

Gość Juratka
Paula, moze i u was tez jakis szalony plemnik sie znajdzie i dokona dziela stworzenia he he:-) Zzzzz Kobietki, kto teraz testuje w najlizszych dniach? Nati o aniaszy, tak?

Juratka oj na to juz po ponad 5 latach walki nie licze szczerze na naturalny cud kochana ,czekam na IVF jeszcze tylko pare mc

Nati kochana co się stało? Byłaś pełna wiary w powodzenie,nie trać jej! Zawróć z tych wczasów swój optymizm,bo kto jak kto, ale do ciebie nie pasuje takie dołowanie się :) :) w niedzielę testujemy,także zdążymy się jeszcze ewentualnie posmucić,na razie nie tracimy nadziei. xxxxxxxxxxx Sorki za wprowadzenie w błąd odnośnie ciąży Zuzi :) xxxxxxxxxxx Agnes piąchy zaciśnięte i fluidki wysłane :) :): ) powodzen

Paula wiesz dobrze o co walczysz! Naturalny czy nie.... Jakie to ma znaczenie? Ważne, by się nie poddawać. Będzie dobrze, trzeba w to wierzyć. Gdzie się leczysz?

Zuzia1117 kochana ja nie mowie ze ma to jakies znaczenie naturalnie nie IVFwalcze za pare mc podchodze jak pisalam do IVF ale nie jest to wszystko takie latwe i proste jak by sie wydawalo zuzia oj ja juz duzo przeszlam duzo by mówic na ten temat......ponad 5 lat walcze jak lwica

Ale sie dziewczyny zryczałam jak bóbr, czytałam na bocianie o historiach takich jak nasze i powiem wam szczerze ze wierze wierze i jeszcze raz wierze w cuda:-) wiec paula nigdy nie wiemy jaki jest plan na nas .

Gość Juratka
marzenia podja pls link do tych historii chetnie tez poczytam

Paula z całego serducha trzymam za Ciebie kciuki. Nie potrafię sobie wyobrazić przez jakie piekło przechodzicie. Z całego serducha życzę Ci spełnienia tego największego marzenia. miłej nocy Pozdrawiam

Juratko jutro podesle linki dzis juz pisze z tel. Dobrej nocki kobietki:-)

Agnes trzymam mocno kciuki :) Giziula a dzieki leże i pachne :) Musze się wykurować do poniedziałku :) Laleczka Aniaszy nie chce robić bety czeka na @ jak do poniedziałku nie przyjdzie wtedy zrobi :) Zuzia to jest coś niesamowitego i jak tu nie wierzyć w cuda niby żadnych szans a tu proszę twoja wiadomość bardzo podniosła mnie na duchu życzę zdrówka a powtarzałaś bete???? Majka 30 a ty jak tam kochana daj znac ???? Nati nie martw się kurcze przecież jesteś taka pozytywna :) kiedyś nam się uda a takie nastroje też dobrze wróżą :) Pozdrawiam 🌼

Dzień dobry wszystkim :) :) :) xxxxxxx Nati mam nadzieję że w raz z nowym dniem odzyskałaś optymizm,buziaki kochana :) 🌼

Giziula, Beti - no chwilowo mi lepiej :) chociaż wczoraj zaczęły mnie piersi boleć. Jak zwykle. Niech jeszcze mi jakiś pryszczol wyskoczy tomjuż będzie wiadomo, że @ mufowany!:D w niedzielę jak mi nie wyjdzie druga kreska to chyba se ją domaluje!!!

Dziewczyny, nie śmiejcie się ze mnie ale zrobiłam sobie dzisiaj sikańca. W każdym miesiącu robię kilka dni przed terminem, bo już tak mam :) przyzwyczajenie hehe.... Wyszła mi bledziutka druga kreska po około 15 stu minutach. Hmmmm..... No to teraz pytanie - domkiedy może działać ovitrelle? Zapodałam go sobie 16.02 (sobota) wieczorem.... Zupełnie się nie napalam - luzik - dlatego proszę Was o konkretne odpowiedzi :)

Już wiem - fałszuje nawet do 11 dni po podaniu.... Mimo tego to fajnie zobaczyć sobie te dwie kreseczki :)

WOW Nati byłoby super,ja czytałam że niby 10n dni od podania,kurcze nie mogę w to uwierzyć :) Czyli już teoretycznie nie powinien fałszować,ale ja sama nie jestem pewna i pytałam na forum dziewczyn.Zobaczymy co inne napiszą :)

Giziula - minęło 11 dni właśnie także nie za wiele :) wydaje mi się że wynik jest zafałszowany, właśnie czytam na różnych stronkacho tym i ile ludzi tyle opinii...jedni piszą o 10ciu dniach, inni nawet o 14. Heh ale jestem ciekawa...ale się nie nastawiam...

Nati - ja Ci niestety w tej kwestii nie pomogę, ale jedyne co mogę stwierdzic to jak juz mnie zaczynaja bolec piersi i wyskakuje jakis pryszcz to juz wtedy wiem ze dostane @, Agnes - 3mam mocno kciuki! Dziubas, Giziula, Beti, Milka, Aniaszy, Laleczka, Juratka, anulka, Zuzia, Paula, Majka, Marzeniia, Marunia - 🌼 ❤️ Miłego dnia dziewczyny!

Nati to faktycznie trudno powiedzieć,podejdź do tego z dystansem :) Kurcze mnie też strasznie korci żeby zrobić wcześniej :)

Nati - ja nie pomogę, nie wiem. Oj czuję, że posypią się ciąże wkrótce :D Beti - fajnie, że masz pęcherzyki bez wspomagaczy. u mnie przy braniu clo hoduję zaledwie jeden pęcherzyk. Ale w piątek dostanę coś jeszcze do kompletu. Emciu - jak u Ciebie sytuacja? Przypomnij, proszę Agnes1978 - trzymamy kciuki cały czas :)

cześć kochane! Nati ja wierzę,że to jednak ciąża;)ale może lepiej nie robic sobie jeszcze zbyt wielkicha nadzieji:) tylko oczywiście tak się nie da.Nie mogę doczekać się niedzieli i waszego testowania;) Agnes trzymam kciuki:) jak będziesz mieć chwile to zdaj nam relację.Emcia ja Tobie również miłego dzionka zycze:* buziaki;*

Gość celinka85
Nati u mnie w 11 dc wyszły dwie kreseczki, tylko że ta druga trochę później;) i byłam w ciąży. Od 11 dc do 14 dc robiłam codziennie i ta kreseczka była coraz mocniejsza, więc jutro rano zrób kolejny test. Była to ciąża po pierwszej IUI, ale ją poroniłam:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować