Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

Endi - jeśli jeszcze podczytujesz to napisz mi proszę po ilu dniach od podania metotreksatu zaczęła ci jakkolwiek spadać beta i od jakiej granicy zaczynałaś? I co usg wykazywało? Z góry dzięki ;)

Marzenia- gratulacje:) juz troche ochlonelam, zaczynam racjonalnie myslec...jedno jest pewno, napewno sie nie poddam.

dzisiaj urodziny mają razem Laleczka i paula:) wszystkiego najlepszego🌻

Gość Juratka
Najleszego Laleczko i Paulo!

Paula i Laleczko - Wszystkiego Najlepszego Wy nasze kurnikowe kokoszki!;)

Gość Juratka
Dziewczyny, hurra, przytylam w koncu 4 kg!!! w 2 tyg:-) Jeszcze 2-3 kg i bede happy:-)

Laleczka, Paula Wszystkiego Naj Najlpszego spełnienia marzeń 🌼 Laleczko a ty chyba miałaś jakoś testować????

Gość Juratka
Mam 171 cm i obecnie waze 56 kg a chcialbym jakies 59 kg. Mysle, ze nie jest dobrze byc za chudnym. Tesciowa w Gd nieco mnie podpasla:-)

Gość Juratka
Nati, zycze Ci zeby Cie szybko wypuscili! Pewnie masz juz dosc tej niepewnosci i przymusowego lezakowania w szpitalu.

Dziewczyny a ja zrobilam test ciążowy w 26dc a cykle mam tak 30-33 i jest druga kreska strasznie blada bardzo blada i teraz już nic nie wiem i zrobilam go teraz nie z porannego moczu mowie że coś dziwnie się czuje ale boje sie jak cholera nie mam żadnych leków na podtrzymanie w razie gdyby juz sama nie wiem co mam myslec można zwariować :(

Gość Juratka
A odnosnie lekarzy to z ich "nieomylnoscia" roznie bywa rzeczywiscie. Moja przyjaciolka byla ostatnio w 2 ciazy. poronila w 7 czy 8 tyg tak jak wam pisalam miala lyzeczkowanie. Ale okazalo sie, ze w trakcie tej ciazy, mimo ze miala robione 3 razy usg jak juz wiadomo bylo ze ciaza sie nie rozwija (sprawdzali czy sie sama oczysci) to nikt nie zauwazyl, ze ma potworniaka na jajniku. Dopiero dopatrzyl sie tego jakis starszy pan doktor. efekt jest taki, ze miala lyzeczkowanie a teraz tj. za jakis miesiac beda jej tego potwroniaka z jajnika usuwac.

Gość Juratka
Beti, blada kreska ci wyszla bo zrobilas za szybko test. Moze to jak najbardziej wskazywac na to, ze jestes w ciazy. ja juz pisalam kilka razy, ze tak mialam w pierwszej ciazy i mam synka:-) pedem do lekarza!

Chyba kupie ze 3 jeszcze i bede co rano powtarzac i sprawdzac czy kreska robi się ciemniejsza a co tam

Gość Juratka
Beti, masz w stpce ze 3 iui nieydana. Czyli ta blada druga kreka z naturalnych staranek??

Kobitki ja juz sama nie wiem chyba fiksuje :) trzeba się dobrze przypatrzeć ale coś tam wyszło mam luteine w domku znalazłam. JUratko to rzeczywiście szczuplutka jestes u mnie było na odwrót kazali mi zrzucić 5 kilo :)

Tak by wyszło po histeroskopii może zaskoczyło i nie miałam nic żadnych hormonów ani monitoringu nic :)

Gość Juratka
Beti, ja jak zaczelam plamic okolo 6 tyg to wlasnie lekarz mi luteine przepisal 2 lub 3 razy dziennie bralam z tego co pamietam ale pewna juz nie jestem bo minelo 5 lat. Moze poczekaj jeszcze 2 dni i lec na bete???? Wrzuc nam ten tescik to Ci powiemy co my tam widzimy.

Beti - no to chyba będą fantastyczne wieści! :) rozumiem, że nie brałaś w tym cyklu żadnego ovitrelle ktory mógłby cokolwiek zafałszować? Jeśli nie toooooo........ Będę ci za chwilę strasznie gratulować! :D xxxxxxxx Juratka - ty chudzielcu ;) dobrze, że troszkę przytyłaś:) ja przy wzroście 173 ważę 64 kg i jak dla mnie jest ok. Tylko z brzuszka ze dwa kg mogłoby spaść to już w ogóle bym była w jedenastym niebie :) no ale szpitalne jedzenie temu sprzyja więc wiesz ;)

Gość Juratka
Beti, jesli Twoja ciaza sie potwierdzi czego ci z calego serca zycze to potwierdzi sie moja teoria, ze najlatwiej sie zachodzi w ciaze kompletnie o nia nie starajac:-)

dziekuje kobitki za zyczenia:* moje wy kokoszki :D beti oby to bylo to mam nadzieje ze ta blada kreseczka to ciaza !!!!!!!!!!!!!było by wspaniale laleczko wszystkie Najlepszego chyba mozemy obie sobie zyczyc tego malenkiego cudu!!!!

Marzeniia - gratulację! Beti pędź na bętę. Jeśli nie brałaś ovitrelli w tym cyklu to może coś jest na rzeczy :) Trzymam kciuki oby Gonal nie był już potrzebny :) Ja w 4 dniu brania Gonal-F nie odczuwam na szczęście żadnych skutków ubocznych. W środę jadę na monitoring pęcherzyków. Nati - trzymaj się dzielnie, oby szybko wypuścili cię do domu. Paula i Laleczka - Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń! Klarnecik - nie poddawaj się! Pozdrawiam

Gość Juratka
Nati, to przy Twoim wzroscie tez masz dobra wage. Tez szczupla jestes. Jesli mam byc szczera to bym ewentualnie zgubila max 2, 3 kg ale to indywidualna sprawa:-)

Nie mam jak Nati bo nie mam aparatu niestety :( jutro powtorze rano test pozycze aparat i zobaczymy wiecie co ja sama nie wiem nie chce się nakręcać bo i po co pewnie tylko ja to widze ha ha :) Oj przy tych naszych staraniach i nadziejach to mozna sfiksować :) ide sprzatać

Gość Juratka
Siacha, to dobrze, ze ten gonal nie ma u ciebie jakis skutkow ubocznych i ze sie dobrze czujesz:-)powodzenia.

Siacha obyś miała racje kochana ja za Ciebie trzymam mocno kciuki coś czuję że ten Gonal pomoże na wszystko :) Nie dobrze mi z nerwów :)

Laleczka, Paula wszystkiego najlepszego. Spelnienia tego najważniejszego życzenia :)

Hej Dziewczynki :) Nie było mnie kilka dni, ledwo przebrnęłam przez ostatnie strony :( Na koniec jednak cudowne wiadomości :) Marzenia - ogromne gratulacje!!! Beti - trzymam kciuki!!! Donia - Piękne pęcherze wyhodowałaś! No i nasienie super :) Nati, Klarnecik - jestem myślami z Wami! Giziulko, mam nadzieję, że zaraz wracasz :) Dziękuję pięknie za życzenia :) JURATKO -Odpiszę wieczorem o moim stowarzyszeniu i dzieciakach. Bo muszę już uciekać.1 Kochana Beti - ja testuję jutro. Nie mam żadnych nadziei, bo iui była w piątek, a owulka w niedz. Poza tym mam wszystkie objawy inne niż przy 1 ciąży. Beti - alez bym chciała, żeby u Ciebie się udało. Należy się Tobie!!! Do wieczora dziewczynki :)

Laleczko kochana czekalam tu na Ciebie nawet napisałam CI na nk bo się już stęskniłam , a może uda sie mnie i Tobie już marzenii się udało było by cudnie :) daj nam znać jutro ja Wam napisze jak test wyszedł dzieki za ciepłe słowa od Ciebie ściskam mocno :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować