Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usune synową

Poznałam wczoraj tajemnice synowej!!!!!!

Polecane posty

Gość usune synową

Poznałam wczoraj tajemnice tej wywłoki. Poszłam do niej i dwa razy uderzyłam ją w twarz. Synowa ma parke bliźniąt chłopca i dziewczynke które nie są dziećmi mojego syna. Rozmawiała wczoraj o tym ze swoim kochankiem. Ja uderzyłam ją trzy razy w twarz, wziełam ze sobą córki które trzymały ją tak bym mogła łatwo jej przymalować z pięści i zagroziłam że jeśli nie da rozwodu mojemu synowi, nie wystąpi do sądu oto by mój syn przestał istnieć w papierach jako ojciec jej bękartów zabije ją. Jej się dobrze żyło za nasze pieniądze. Wczoraj jej dzieci przyszły do mnie na obiad a ja im powiedziałam że na obiad mogą sobie łazić do własnej babci ale nie do mnie.

Gość usune synową
Żadne prowo. Tylko życiowy dylemat, mój syn jeszcze o niczym nie wie ale ucieszy się że jest już wolny bo ślub wziął tylko ze względu na jej ciąże.

Gość kochanka Francesca
gratuluję humanitaryzmu w odniesieniu do WŁASNEJ progenitury :classic_cool:

Cienkie prowo :) Uważaj, bo niedługo twoja synowa tu napisze, jaki łomot sprawiła tobie i twoim córkom :D

A z jakiej racji synowa ma podnieść rękę na teściową czy na kogoś z rodziny męża? Ja jeszcze potrafie zrozumieć jak zięć przywali teściowi czy teściowej ale z jakiej racji żona czy ktoś z rodziny żony ma uderzyć rodzine męża?

A z jakiej racji synowa ma podnieść rękę na teściową czy na kogoś z rodziny męża? Ja jeszcze potrafie zrozumieć jak zięć przywali teściowi czy teściowej ale z jakiej racji żona czy ktoś z rodziny żony ma uderzyć rodzine męża?

"A z jakiej racji synowa ma podnieść rękę na teściową czy na kogoś z rodziny męża?" xxx A ot tak, dla rozrywki :) Żeby ręka jej nie drętwiała :)

Gość fajne prowo
to jest prowo i to na żenującym poziomie jaki wykazuje autor/ka :)