Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usagi_tsukino11111

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość usagi_tsukino11111

Nie straszę wyglądem, jestem nawet towarzyska, myślę, że dość inteligentna, a nikt mnie nie chce! Samotność coraz bardziej mi dokucza i nie mogę z tym nic zrobić. Brzydsze dziewczyny mają chłopaków, a ja co? Mam kota.

Gość usagi_tsukino11111
Nawet tutaj jestem zlewana - typowe. Dzięki.

jakiej rasy masz kota? Uwielbiam niebieskie brytyjskie ,alez sa puchate .Niestety maz na sama mysl o kocie dostaje gesiej skorki :-P Moze po prostu jestes na niewlasciwej drodze Strzaly Amora?

Gość molaa
skad ja to znma... czesto wychodze na miasto i co? aceci sie tylko patrza a zaden nie podejdzie. kolega ostatnio powiedzial mi ze jestem "zajebista "ale co z tego skoro samotna

Gość usagi_tsukino11111
Kompletnie zapomniałam, że Czarodziejka z księżyca miała Lunę. Ja mam zwykłego kotka, nie interesują mnie rasy ani inne bzdety - każde zwierzątko zasługuje na opiekę. @molaa ja też mam wielu kolegów, których lubię i oni mnie lubią, ale nic więcej. My coś musimy robić nie tak.

Gość wio na balety
a wychodzisz gdzies? moze jestes na bardzo zamknieta i powazna.

Gość usagi_tsukino11111
Wychodzę często i gęsto, a do poważnej to mi daleko. W końcu oglądam anime, więc jak mogłabym być zbyt poważna muahaaha

Gość jhkhkgh
to cho ze mną na jakąś imprezę! tam kogoś poznamy a jak będą nic nie warci szukamy dalej :)

Gość molaa
tylko co robimy nie tak? moze to my powinnysmy zarywac facetow? jakos sobie tego nie wyobrazam

Gość wio na balety
facetów trzeba uwodzić, śmiać się. jak gdzies idziesz i koleś sie do Ciebie uśmiecha to nie odwracaj wzroku tylko odwzajemnij uśmiech.

Gość usagi_tsukino11111
o, tu jest chyba pies pogrzebany. Nie umiem flirtować. Od razu się peszę. Odwzajemniać uśmiech? Zawsze jak ktoś się do mnie uśmiecha, to mam wrażenie że ze mnie żartuje, nie wiem dlaczego.

Gość molaa
ja niestety tez czesto spuszczam wzrok bo oniesmiela mnie to. no to tu jest chyba nasz blad. a smiac sie uwielbiam

Gość usagi_tsukino11111
@jhkhkgh chętnie bym z tobą poszła, ale znając życie mieszkamy na dwóch różnych końcach Polski ;)

Gość usagi_tsukino11111
Ja mam w ogóle problemy z patrzeniem ludziom w oczy. Ktoś mi kiedyś powiedział, że to cecha ludzi nieuczciwych, ale nie zgadzam się z tym. Tak szczerej osoby jak ja to ze świecą szukać. Po prostu mnie to onieśmiela, a nieśmiała nie jestem. Dobra, czyli pkt 1: odzwajemniać spojrzenia i uśmiechy :)

Gość wio na balety
to pomyśl, że ten który sie do Ciebie uśmiecha jest śmieszniejszy niż Ty :D Albo pomyśl, że uśmiecha się do Ciebie bo masz fajne spodnie, szalik czy cos :) Flirt nie jest trudny. Możesz nawet przyjemnie z kimś pogadać, nawet jeśli dalsza znajomość Cie nie interesuje. Chodzi o to żeby otworzyc sie na ludzi i nowe znajomosci.

Gość molaa
jesli jestes z kujawsko pomorskiego to mozemy sie zgadac na impreze :)

Gość jhkhkgh
no prawdopodobnie tak, ale zaproponowac można :D a skąd jesteś? mi tez doskwiera samotnosc ostatnio i to bardzo bardzo.. a nawet nie bardzo wiem gdzie moge kogos poznac..

Gość czasdqd
Można spokojnie poznać kogoś fajnego, ale najpierw trzeba tego chcieć, a nie czekać aż gwiazdka spadnie z nieba. Trochę uśmiechu, zalotnego spojrzenia i facet, który ci się podoba, poczuje się ośmielony i zachęcony do działania. Zimny wyraz twarzy, nieodwzajemnienie uśmiechu, udawanie niedostępnej - prosta droga do samotności do czterdziestki.

Gość usagi-d
usagi_tsukino11111--wiekszosc ludzi ogladajacych anime to odmiency i samotnicy . 😭

Gość usagi_tsukino11111
Mieszkam w Wielkopolsce ;) Nie jestem samotnikiem ani odmieńcem -.- uważam się za całkiem ogarniętą osobę, nie licząc tego, że w sprawach uczuciowych kuleję. To nie jest tak, że udaję niedostępną - ja już taka jestem :o

Gość wooooollllliiii
Nie martw się, na miłość przyjdzie pora, zobaczysz:) Nie wierzę, że nikt Cię nie chce:) Uwierz w siebie, będzie dobrze:)

Gość usagi_tsukino11111
Marzę o tym żeby mnie przeruchał Usagi Tsukino ;)