Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna rapera

jestem w anglii, zazdroscijcie mi

Polecane posty

Gość dziewczyna rapera

I co biedaki, siedzicie w tej polsce i zrecie chleb ze smalcem bo nie stac was na luksusy, a ja ze statusem bezrobotnej podrozuje sobie po swiecie, uksztalcam jezyk obcy i zyje na krewetkach, mallzach, slimakach i innych tutejszych luksusach tylko dla bogaczy. Bo mnie stac, a wy nigdy nic nie osiagniecie. Wydalam wczorej sto funciakow na ekstra cuiuszki z najwyzszej pulki. Nie korzystalam z promocji, bo to tylko dla biedoty, kupilam se orginalne perfumy i siedze i sie woncham, a wy wdychacie krowie lajno.

Gość dziewczyna rapera
Teraz planuje kolejno wycieczkie, ktora odbedzie sie w wakacje, w sezonie, w cieple kraje czyli tez nie bylle jakie ceny. widzicie jak to sie dorobilam w sklepie z ekskluzywno odziezo? Poznalam tajniki zachowac bogaczy i teraz sama wiem jak postempowac.

Gość i dobrze ze wyjechalas jedna
gnide mniej , jestes paszczurem z ryja

Gość dziewczyna rapera
Tak, tak cisza biedaki, zatkalo kakalo, ja wwiem jak to jest, sama kiedys bylam taka jkak wy, ale sie wybilam, bo ja mysle. Mam smykalkie na bogactwo.

Gość dziewczyna rapera
Ale. Ja tu wroce za tydzien, tak sie nie ciesz. Tylko na zakupy tu przyjechalam, bo mie stac, a Ty jak widac tylko mi zazdrroscisz, bo co ci pozostalo? Pogadaj sobie, niech ci ulzy.

Gość dziewczyna rapera
nikt nie może się dowiedzieć że mam wągry i gdy nikogo nie ma to puszczam wiatry ale co mi tam ... mam luksusowe życie , a wy gnijcie

Gość dziewczyna rapera
i co z tego że jestem śmieszną podrasą ludzi ? jak jestem bogata ?

Gość dziewczyna rapera
Ja jestem paszczurem z ryja, ale mam kase i moge to zmienic, a ty ze swojim ryjem nie zrobisz juz nic.

Gość dziewczyna rapera
Ja tu nie przyjechala na zarobek, ja tu wydac polskie zlotowki, bo mnie stac, mam zasilek dla bezrobotnych, na ktory wy musicie cienzko pracowac. tak sto funtow, w primarku byllam, ale tu same szmaty, kupalam w drozszych sklepach. A w primarku se tyllko majtki kupilam do wychodzenia z psem przed dom, bo normalnie to nosze bielizne z triumpa, majtki za szesc dyszek hie hie nie pogada z burzujem co

Gość dziewczyna rapera
Ja nie mam. Wagrow, to podszyf, i bakow nie puszczam, jestem damo sklaso.

100 za ciuszki z najwyższej Polki ???? Hehe Jesli u Ciebie Primark lub New Look to ta wysoka Polka to gratuluje:)

Gość dziewczyna rapera
Ja jestem pod rasa? Ha ha dobre sobie, wy jestescie pod ludzmi ci co charuja za najnizsza krajowa, tyle to ja zasilku mam ha ha, pod rasa... Dobre sobie. To jest wlasnie lucka, polska zazdrosc.

Gość dziewczyna rapera
Sumeja chyba naSupisalam, ze w primarku kupilam tylko gacie do wychodzenia z psem na spacer, a ciuchi kupilam w innych sklepcach. Ok? Nie kupuje byle gdzie jak juz wspomnialam, u mnie przede wszystkim jakosc, a cena idzie na koncowy plan.

Gość dziewczyna rapera
Aha i jeszcze jedno. Na dyskotece anglik powiedzial mi: are you so sexy, a ja mu na to : ok.

Gość dziewczyna rapera
Ide na wodkie bo z wami nie da sie pogadac jak polak z polakiem, zawisc przemawia przez was, jak szatan przez opentanego.

Gość dziewczyna rapera
Jeszcze raz powtarzam, ja tu nie przyjechalam na zarobek tylko na wycieczkie, ok? Nie mam paszczurowatego ryja, uroda to ja nie grzesze, tego tez mozna mi pozazdroscic. A polacy to biedacy co tu duzo mowic, co macie od zycia? Nic. Ani kasy, ani przyjemnosci, zero null.

Gość ja mieszkam w UK
i ci nie zazdroszcze, Anglia bedzie niedlugo krajem islamskim, gdzie wieprzowina bedzie zakazana, a kobiety zmuszone nosic burke, 9000 za rok studiow tez super co? do tego wszystko idzie w gore w sklepach, niedlugo sobie tam pozyjesz, bedziesz spiedalac az sie bedzie palilo, szczegolnie jak UK wyjdzie z UE, bo do ustanowienia referendum juz blisko...

Gość dziewczyna rapera
Akurat... Tak sie sklada, ze na allegro kupilam sobie torebkie z atmosphere, ze skury owcy afganistanskiej i mam ja juz ponad miesiac i nic sie z nia nie dzieje, a kazdy mnie pyta gdzie kupilam taka torbe, i ze pewnie duzo za nia dalam. I faktycznie kasy na nia poszlo, ale warto bylo.

Gość dziewczyna rapera
Lumpeksow to ja sie przydze, nawet tam nie wchodze, z reszta dopiero w tv mowili, ze te ciuchi smierdza stechlizna, a nie dezynfekcja i mozna sie wszow i roznych robali na bawic.

Gość gil66666
NIE NASZA WINA ZE NA ZMYWAKU ZADUPIASZ

Gość dziewczyna rapera
Jak ktos grzeszy to znaczy ze brzydki, a ja ladna wiec nie grzesze, bo byc ladnym to nie grzech, bog mi podarowal urode, bo na nia zasluzylam, z reszta mam od niego wszystjo, a wy jak widac, przez swoja zawisc nie macie nic, ani urody, ani moozgu. Jestescie jak ogrodnicy, sami nie macie i komus nie dacie, taka wlasnie polska jest. Wstyd sie do was przyznac, ja tu mowie, ze jestem z brazylii, zeby wstydu nie bylo.

Gość nococco
Krewetki i malze to jedzenie bogaczy? Hahaahahahha ;D W krajach nadmorskich to podstawowe pozywienie - tak jak wieprzowina dla Polakow. Ale wmawiaj sobie dalej ze jesz cos wykwintnego 🖐️

Gość dziewczyna rapera
Wy tempaki, nauczcie sie czytac ze zrozumieniem! Ja tu nie przyjechalam do pracy! Powtarzam ostatni raz! Jestem na wycieczce i na zakupach, aru faking tu mi bicz?

Gość dziewczyna rapera
Tak nococ, tlumacz sobie... Pewnie na oczy krewetki nie widzialas, bo o malzach juz nie wspomne, zawsze znajdziecie jakies wytlumaczenie tylko po to, zeby udowodnic komus, ze jest nikim. Ale prawda jest inna i wszyscy ja znamy. Wy = zero, ja= ktos.pani, dama!

Gość jhkhkgh
0/10

Gość mam tak samo jak ty...:)
Akurat... Tak sie sklada, ze na allegro kupilam sobie torebkie z atmosphere, ze skury owcy afganistanskiej i mam ja juz ponad miesiac i nic sie z nia nie dzieje, a kazdy mnie pyta gdzie kupilam taka torbe, i ze pewnie duzo za nia dalam. I faktycznie kasy na nia poszlo, ale warto bylo. MASZ SIĘ CZYM CHWALIĆ, ŻE NOSISZ DLA OZDOBY NA SOBIE, KWAŁAEK ZWERZCIEA, KTORE CIERPIAŁO ZEBYS TY MOGLA POSZPANOWAC JAKAS JEBANA TREBKA :-o

Gość mam tak samo jak ty...:)
Krewetki i malze to jedzenie bogaczy? Hahaahahahha ;D W krajach nadmorskich to podstawowe pozywienie - tak jak wieprzowina dla Polakow. Ale wmawiaj sobie dalej ze jesz cos wykwintnego DOKALDNIE :D KURRR LUDZIOM TO WSZYTSKO DA SIE WCISNAC, LYKAJA KAZDY KIT :p

Myślę ze lepiej być biednym niz kupować ciuchy a nie znać ortografii bo pewnie masz sponsora więc faktycznie jest czego zazdrościć...