Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem gotowac

Jak mezczyzni zapatruja sie na kobiety, ktore nie umieja gotowac i nie lubia ??

Polecane posty

Gość jhgfghjhgf
maciek a ty skoro tak się wymądrzasz rozumiem że sam potrafisz dobrze gotować i często gotujesz?

@jhg: nie wymadrzam sie, tylko rozmawiam jak kazdy tutaj:) I tak, gotuje od dawna, zazwyczaj w weekendy cos wiekszego, w tygodniu tez, choc czasami jadam na miescie. Roznie.

Gość jhgfghjhgf
i wszystko jasne :classic_cool:

Gość gość
A co mnie to obchodzi jak się zapatruja , kobieta musi pracować w tych czasach to i facet ma gotować

Gość gość
A jak kobiety sie zapatruja na facetów którzy nie potrafią utrzymać rodziny albo nie potrafią sami naprawić auta ?

Gość gość
Pytanie nie sensu tym bardziej ze mamy równouprawnienie i faceci nie chcą utrzymywać kobiet

Gość gość
A jak kobiety zapatrują się na mężczyzn którzy nie umieją gotować i nie umieją? A na takich, którzy nie mają ani prawka ani samochodu? :D

Gość gość
* i nie lubią miało być ;)

Gość gość
Z mojej perspektywy, to kiepsko. Ktoś w związku musi umieć gotować. Ja nie potrafię za dobrze, z głodu nie umrę, no ale...szczytem będą kotlety schabowe z ziemniakami i sałatka:) Prawko i samochód mam, prace domowe - żadnego problemu. Po prostu z młotkiem i lutownicą w rękach spędziłem w życiu więcej czasu niż przy staniu przy kuchence gazowej w kuchni:) Nigdy nie ukrywałem, że chciałbym żeby moja dziewczyna dobrze gotowała.

Gość gość
Ja też chciałabym, żeby mój facet dobrze gotował ;) Albo przynajmniej przyrządzał pyszne wegańskie dania ^^

Gość gość
Gotujacy faceci sa sexi

Gość gość
Maz gotuje świetnie, ja tez przyzwoicie. To naprawdę nie jest trudne, jeśli się chce cos prostego ugotowac (udusic, usmazyc, upiec). Szczególnie tradycyjne potrawy są dosc proste. Mąz twierdzi, ze to kobieta leń i glupia. Kazdy ogarnięty czlowiek wie, ze domowe jedzenie jest zdrowsze od barowo/restauracyjnego. Skoro kobieta nie gotuje, to naraza się (i bliskich) na otylosc i wszelkie choroby ukladu krązenia. Oboje jestesmy szczupli:)

Gość gość
Dla mnie niezaleznie od plci dorosla osoba powinna potrafic przygotowac dla siebie i/lub bliskich zdrowy, cieply posilek. To naprawde nie jest zadna filozofia.

Gość gość
Dla mnie kobieta co nie potrafi zrobic schabowego z zniemniakami i rosołu nie nadaje sie na zone. Najwyzej na laske do pukania :D 🖐️ jako facet ciezko pracuje i zarabiam duzo wiec oczekuje ze jak wracam do domu ze bedzie naszykowane :)

Gość gość
może nie gotować jak nie musi ale jeśli nie umie sobie samej zrobić żarcia to jest kaleką