Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoczek...

Powrót do IT w wieku 32 lat

Polecane posty

Gość skoczek...

Jestem z wykształcenie informatykiem. Nie pracuję w branży już dosyć długo. Mam 32 lata. Ostanio pracowałem w IT zaraz po szkole/studiach w zasadzie na stażu i potem zaraz po stażu w firmie. Od tego czasu pałętam się po różnych brażnach. Ostatnio (dosyć długo już) pracuje w dziale eksporu firmy produkcyjnej. Ale jednak chciałbym wrócić do IT. Wiem, że nie mam szans na powrót do branży bo nikt nie zatrudni gościa praktycznie bez doświadczenia...Po godzinach w domu bawię się grafiką 3d, którą też po części wykorzystuję w pracy. I tutaj widzę jakąs szansę...chcę jeszcze podszkolić się w programach 3d i ewentualnie uderzać w tym kierunku (na początku może jako praca dodatkowa) a później etat. Tylko czy to ma sens? W obecnej pracy raczej mam dobrą opinię, ale trochę mnie ona nudzi. NIe daje perspektyw finansowych itp...nie jest zbyt rozwojowa...Czy taka rewolta w moim wieku miałaby sens?

Gość martitka23
Dupa jesteś a nie facet :o

Gość 5r4t4h
uile zarabiasz obecnie na reke?

Gość skoczek...
Może i dupa... Coś około 2100 na rękę...

Gość appaoaoalalkmamam
masz dziewczyne? :D

Gość skoczek...
Dziewczynę mam...nie rozumiem takiego pytania..?? Programowanie raczej mnie nie kręci. Bardziej skłaniałbym się w kierunki grafiki 3d.

Gość skoczek...
Ewentualnie systemy - np. SAP. O taka, praca jako SAP konsultant to byłoby coś...w dodatku to pracuję na SAP-ie codziennie (jako użytkownik)