Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oleczka123

SOK MARCHEWKOWY

Polecane posty

mam do was pytanie - czy pił ktoś soki marchwiowe? czy dadzą efekt opalenizny? po jakim czasie? czy kubuś i tego typu działają? czy jedynie soki naturalne?

Gość marchewkowaaaa
pilam kiedys codziennie 1-go kubusia przez 2 mies.po miesiacu moja skora juz miala lekko opalony odcien .jednak bylo to nie naturalne bo ta niby opalenizna miala zoltawy odcien,nawet lekarz u ktorego akurat bylam ,myslal ze mam zoltaczke .zrezygnowalam i po tygodniu naturalny kolor powrocil.nie ma sensu pic soku dla koloru sory.

Gość 33443
Kubuś to sam cukier, nie pij tego. Sok marchewkowy tylko naturalny jednodniowy, albo sama wyciskaj. I owszem kolor skóry się zmienia, robi się bardziej żółta.

Gość nerwy mnie ponoszą
jak masz jasna karnacje to nawet będziesz żółtawa;o malo tego niezbyt rownomiernie, bo zabarwienie widac glownie na dloniach i nieładnie to wygląda;/ kubusie tez tak dzialaja.

Gość stylish29
cos tam daja ale nie licz ze bedziesz wygladala jak po wakacjach w egipcie:(. efekt widoczny jest po okolo miesiacu picia sokow/ jedzenia marchwi surowej lub gotowanej. podobno marchewka gotowana zawiera wiecej beta karotenu. i teraz minus "kuracji" w moim przypadku pojawilo mi sie wiele wypryskow itp po prostu cera na twarzy stala sie zanieczyszczona. w pierwszej kolejnosci zobaczysz efekty na wewnetrznej stronie dloni potem na twarzy glownie policzki. jesli chodzi o nogi, rece itp nie widzialam zmiany koloru

uu to trochę kiepsko :) i strasznym minusem są wypryski, od których jakiś czas temu się uwolniłam i nie chcę powrotu, hehehe :)

Gość stylish29
wypryski pojawily sie u mnie u Ciebie moze nie bedzie takiego efektu. prawda jest taka ze efekt jakis tam jest ale nie nastawiaj sie na zbyt wiele bo sie rozczarujesz.

Gość annia.....................
Piłam sok marchwiowy przez 2 miesiące .Miałam piekną opaleniznę .Poleciała mi wątroba .radzę uważać.