Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dabu_di dibu_da

hmmm... czy to możliwe że jeszcze żyję?:) i trochę o odchudzaniu

Polecane posty

Gość dabu_di dibu_da

Zastanawiam się, jak to możliwe, że jeszcze żeję... Otóż ostatnio zastanawiałam się, jak to jest, że zalecane jest pić 1,5-2 litry wody, gdy ja pijam szklankę, a były dni, w których nie piłam wcale... Mam nadwagę, ważę 70 kg przy wzroście 167 cm. zastanawiam się: CZY TYLKO ĆWICZĄC I PIJĄC W KOŃCU DUŻE ILOŚCI WODY SCHUDŁABYM? dzięki za sensowne odpowiedzi :)

Gość zbieraczka złomu
fajna waga nie słuchaj bzdur ważne zdrowie i dobre samopovzucie inni ma maryście czują się dobrze, ale krótko!

Gość dabu_di dibu_da
też racja :) nie mam zbytnio wielkich kompleksów, dziwie się ludziom, którzy chcą schudnąć za wszelką cenę przy np. wzroście 165 ważąc 60 kg, zaś osoby z wieeelką nadwagą nie mają nawet kompleksów :P ale uważam, że dla zdrowia i ogólnego dobrego samopoczucia te kilka kilo możnaby zrzucić :)

Gość zbieraczka złomu
każdy ma inne priorytety żyj tak,abyś czuła się dobrze i dobrze we własnej skórze ..a widzisz takie super laski? bo ja nie1 albo grube, albo stare, albo ubrane w lumpexie

Gość dabu_di dibu_da
zbieraczka złomu: już Cię lubię! :) haha, potrafisz Ty, chociaż za pomocą kilku słów poprawić samopoczucie :)

Gość zbieraczka złomu
wiosna, to najlepszy czas na diety, odchudzania teraz sezon grypowy mróz trzeba jeść tłuste i witaminy z cytryny, owoce...