Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Jakie gry najcieplej wspominacie z dzieciństwa?

Polecane posty

Gość vess
pobaw się w słoneczko, pacanie 🖐️

Gość taki jeden facet 28
a z dzieciństwa to http://www.youtube.com/watch?v=ha2ZPvUhGLI budziłem się o 5-6 rano w sobotę żeby móc sobie pograć bez marudzenia matki ;]..ale ponoć słyszała i tak stuk dyskietek bo to na Amidze 500 było

Gość luopla90
prehistorik theme hospital

ja miałam comodorkę ;) z tatą grałam w skoki do wody :D z kumplem z podstawówki w wesołego profesorka poza tym boulder dash, donkey kong, kaczor donald i taka fajna przygodówka była ale nei pamiętam już 😭

a calą rodziną graliśmy w takei coś że się kupowało ziemię, zakładało plantacje i kupowało obrazy :D:D

Gość popers
piwko piwko na przeciwko. Tego to pewnie nikt nie kojarzy. Żal mi dzisiejszych dzieci , tylko komputery i siedzenie na dupie z paczką chipsów w łapie.

No tak całkiem z dzieciństwa to: klasy, w gumę się skakało, i nie wiem czy to miało jakąś nazwę sznureczki się przekładało przez palce, na zmianę dwie osoby.

Gość MatiMłody
Graliście w Pegazusa? Amigę? kiedyś to były konsole i gry a nie to co teraz. Grafika lepsza ale pomysły powielane wielokrotnie przez wielu.

Gość Chrobotek Reniferowy
@WomanInTheFog O, to to! Pamiętam te sznureczki.. a w zasadzie takie "pętelki". I, nwzwijmy to, robiło się różne takie wzorko-kombinacje. Jak to się mogło nazywać? :O

z niekomputerowych z kolegami z podwórka w palanta i w badmingtona z koleżankami w klasy w karty, warcaby, statki, eurobizness, diabelski krąg

Gość ruchaczz
słoneczko :)