Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananan

2latka-wypadły jej włosy i brwi co to może byc?

Polecane posty

Gość zalamananan

moja córeczka ma 2 latka a jest bardzo malutka, wygląda jak miala by roczek, do tego mowi normanie jest wesoła itp ale kilka miesiecy temu wypadły jej wszystkie włoski jest łysa i brwi tez.. jezdzimy z nią po lekarzach i robimy badania ale lekarze nas zbywają i nic nie chca mowić, jedynie co sie dowiedzialam to ze dziecko ma tez powiększoną wątrobę i śledziona ... boje sie nie spie po nocach, lekarze nic nie mowia tylko ze badania trwaja i tyle a wlosy wylecialy bo moze to lysienie plackowate sama juz nie wiem co myslec:(

Gość zalamananan
a powiekszona wątroba i śledziona?

Gość wątrobaaa
a mała ma kłopoty trawienne ?

Gość zalamananan
tak.. ma wysypki po jedzeniu np

Gość taka.jedna.ja
moj syn ma powiekszona sledzione nie ma problemow z jedzeniem, wysypka czy wypadaniem wlosow ale radze zmienic lekarza, tylko jakiego ?

Gość zalamananan
jezdzimy do centrum zdrowia dziecka..

Gość wątrobaaa
może jest uczulona na jakieś jedzenie były robione testy ? a badane były próby wątrobowe ? czy są w normie ?

Gość dhfgjskss
zatrucie metalami? ciężkimi?

Gość taka.jedna.ja
nam zlecili badanie kalu, moczu i krwy szczegolowo i wszystko jest ok a sledzione mial na 10 cm (jak mial 2,5 roku)

Gość dobraciociadobrarada
Zaraz zaraz, jak to lekarze Was zbywają???? Nie wiedzą co dziecku jest czy nie chcą powiedzieć? Musicie ich przycisnąć, jak trzeba to siłą wejść do gabinetu, zatrzasnąć drzwi i głośno, na cały szpital domagać się wyjaśnień! Jesteście rodzicami do cholery i macie prawo wiedzieć! Nie dajcie się zastraszyć, jak nie wiedzą co jest dziecku, to niech się przyznają, będziecie mogli wtedy szukać pomocy za granicą, a tak dziecko cierpi i nie wiecie co jest! Działajcie!!!

Gość poczytaj na temat
urynoterapii jak wszystko zawiedzie to warto tego spróbować,sprawdziłam na swoim dziecku w wieku 3 lat teraz ma 15 i jest zdrowe od tego czasu nie chorował

Gość perfkfnfnfjfkjfdkkfd
up

Gość MamusiaMaksika
do innego lekarza idz i koniecznie skierpowanie do szpitala tam szybko badania porobia