Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wszyscy razem

POBIERACZEK MA SIE SWIETNIE!!!!

Polecane posty

Gość wszyscy razem

Postaram sie pisac krotko. 3 lata temu zarejestrowalam sie na pobieraczek pl jak i tysiace osob. podalam falszywe dane z ty ze prawdziwy e-mail{idiotka!} . no i jak sie zalogowalam tak tez zapomialam o jego istnieniu, nigdy z tego nie kozystalam!!! a tu po 17 dniach ma zaplacic 94 z groszem .bo nie wywiazalam sie z umowy, olalam e-mail. po miesiacu kolejny -to im napisalam ze {sciemnilam} ze to nie ja ze skoro wiedza wszystko to niech se sprawdza ze to konto nigdy ponownie nie bylo uruchamiane itp to oni mi ze mam to zglosci odp organom itp bo ktos mi sie wlamal na maila ale i tak mam zaplacic ok100. no to olalam ich .i tu po 3 latach groza mi krajowym rejestrem dluznikow, tym ze wiedza ze podalam falszywe dane : "Pragnę poinformować, iż rezultatem wewnętrznego postępowania wyjaśniającego oraz weryfikacyjnego jest uzasadnione podejrzenie, że podczas rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl zostały podane nieprawdziwe lub niekompletne dane osobowe. Warto nadmienić, iż zgodnie z art. 286. 1. Kodeksu Karnego (Dz. U. Nr 88 poz. 553), podawanie fałszywych danych osobowych mające na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy nosi przesłankę oszustwa i podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Mając na uwadze powyższe pragnę zawiadomić, iż podanie nieprawdziwych danych, może stanowić przesłankę do zawiadomienia właściwych organów ścigania oraz wszczęcia postępowania karnego. Na dzień 22.01.2013 kwota 94.80zł w sposób całkowity nie została wniesiona. W związku z powyższym wzywam Panią do natychmiastowej dobrowolnej zapłaty długu powstałego wskutek zamówienia usługi Pobieraczek5 (12 miesięczny pakiet) w nieprzekraczalnym terminie 7 dni od otrzymania niniejszego wezwania." HELP ME!!!! Jestem za granica od niedawna ma dziecko a tu takie cyrki!!! dziekuje z gory!!! a i niby Pobieraczka mieli zamknac czy cvos tam slyszalam te cale afery a tu z data 22.01.2013 dali o sobie przypomiec!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować