Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili11

Piotr -pomóżcie, jeśli możecie, poinformujcie innych....

Polecane posty

Witam i przesyłam adres do bloga Piotra, któremu warto pomagać - ja chłopca znam już około 17,5 roku. Jeśli możesz to pomóż i powiedz o tym innym, może w firmie macie możliwość powieszenia informacji. Piotruś marzy o laptopie, bo często choruje i bywa w szpitalu, a pałeczką na telefonie trudno jest pisać - ten,, który mu się podoba kosztuje coś koło 3,5 tysiąca, a może Wasza firma mogłaby być fundatorem - to ważne dla tego chłopca.Poniżej daje namiar na blog Piotrka - ja przepłakalam cały dzień, jak on mi powiedział przedwczoraj, że chce też pomagać innym.....http://chorobyrzadkie.blogspot.co.uk/2013/01/marzenia-kazdy-moze-speniac-jesli-ma.html http://www.fotoload.pl/123aa62/83e44b49689c9d7f06cc8349a6e0e57118377.jpg

Gość ni to żym ni to krym
nioooo na pewno jak ludzie z glodu umieraja, za 3500moglbym oplacic ogrzewanie trzem rodzinom na rok z gory a tu jakies takie marzenia, koles to egoista, nie mysli o bardziej potrzebujacych :O

Gość w dupach sie poprzewracało
o szlag! myslalam,ze zbiorka kasy na leczenie czy cos, a tu NA KOMPUTER?!?! :O :O :O

Gość karinasuchoska
a mi kto da??

Gość zuzarona
sama mam laptopa za 1900zł, który służy mi zarazem do nauki i pracy, ma kilka lat, nie oczekuje od nikogo,że bedzie mnie sponsorował :) Ale może położę się do łóżka, zrobię foty,że jestem chora i założę fundację a potem pochodzę po firmach i bede zbierać na nowego Maca za 5tysięcy, dzieki za podrzucenie pomysłu!

Gość karinasuchoska
ja też proszę o pieniądze na porsche bo mój passat się dziewczynom nie podoba pliss pomóżcie bo umreeeeeeee

Gość kciukiem wylogowana
nie wiem jaka ma koles chorobe, ale skoro ma sile i sprawnosc by uzywac "paleczki" do telefonu (to domyslam sie, ma komorke za ponad tysiac zl :O ) to chyba jest na tyle zdrowy by sam na siebie zarabial, a jak go nie stac, to niech czyta ksiazki, to tez jest forma rozrywki po co mu komputer?

Gość anielica angelica 1990
zbieram na samochod, mam co prawda nowe bmw, ale jednak to Lambo ktore mi sie podoba kosztuje 2 miliony, a może Wasza firma mogłaby być fundatorem - to ważne dla mnie, a teraz sie popłaczcie : ja też chcę pomagać innym! : )

Gość srddsf
A ja mam starego grata i marzę o laptopie ale jako biedna studentka zadowolę się sprzętem za zaledwie ok. 2000zł :D Ale przecież biednemu Piotrusiowi źle się piszę na telefonie z pałeczką! Mój telefon był kupiony za najtańszą ofertę i w dodatku się psuje a muszę go mieć jeszcze 1,5 roku :D masakra :o

Gość jestem niewidzialna
Ludzie, przeczytaliście to chociaż? Facet nie ma rąk ani nóg...:( Nie chcecie, nie stać Was - nikt was nie zmusza do pomagania.

Gość mleko kociecze
a moze mu owsiak mu troche kopsne z procentów on lubi celebrowac i jaki to jest wspaniałomyslny tak nawet po cichu nie przekaze ale z rozgłosem na całą polske albo w ogule sie wypnie na niego

Gość seiiiicento
nie gadajcie głupot, znam Piotrka, nie ma rąk ani nóg od urodzenia plus ostatnio jakies problemy z kregoslupem, ma miec operacje. chłopak przeprowadził się do Warszawy z rodzicami, studiuje informatyke takze jak dla mnie naprawde wielki szacun !

Gość ixyyyyyyyyyyy
wiec skoro nie ma rak i nog to mamy spelniac wszystkie jego zachcianki?

Gość być ciężarem dla innych
nie ma rąk i nóg i co w związku z tym? gdyby ja byla w takiej sytuacji, to popelnilabym samobojstwo by nie utrudniać życia innym albo zrobilabym wszystko co w mojej mocy by sie usamodzielnic! najgorzej to być cieżarem dla innych...

Gość bez rąk bez nóg bez jaj
skoro stac ich na przeprowadzke... ja rozumiem jeszcze laptop potrzebna rzecz, byle jaki byle sprawny, moze byc uzywany, moze byc za 1800zl...ale nie !! ma byc za 3500zł!! pewnie najnowszy sony vaio z panelem dotykowym ;) sama bym takiego chciala, ale jesli mam sprawne rece i nogi to nikt mi nie kupi :( po co sie litować nad zdrowymi :(

Gość dsfgfdsfg
Idźcie z tym do TV albo radia, napiszcie e-mail do Jaworowicz, albo Ekspresu Reporterów a zapewniam ze sponsorzy zgłoszą się niemal natychmiast tak to działa!

Gość niemamnickuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
chetnie przeleje 2 tysiace :)

Gość niemamnickuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zartowalam :(

Gość seiiiicento
no własnie sie chyba usamodzielnia idąc na studia nie?