Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neneko

Czerwone kreseczki na udach

Polecane posty

Cześć. Mam 15 lat, jestem dziewczyną. Uprawiam siatkówkę, w co wlicza się spora ilość godzin, które przeznaczam na ten sport (około 16h tygodniowo). Od jakiegoś czasu zauważyłam na wewnętrznej stronie ud fragment, który pod wpływem gorącej wody staje się czerwony i są widoczne te "kreseczki". Rozstępy to raczej nie są, chociaż pewności nie mam. "Na sucho" nie rzuca się to w oczy, jednak widać różnicę koloru. Być może jest to spowodowane sporą ilością treningów, dlatego też wyżej uwzględniłam ten fakt. Rozstępy, rozciągnięta skóra czy coś innego?

Gość jaja jak berety tu odchodza
pewnie rozstepy albo po prostu takie ukrwienie skory

pojawiło się dopiero od natężenia treningów. a nogi mam szczupłe, nie na rozstępy.

Gość figura nie ma znaczenia
rozstepy sie robia jak skora nie wytrzymuje napiecia, jak jest za sucha, a nie od tego czy sie ma malo tluszczu czy nie, bo i chude moga miec rozstepy, i grube moga miec gladka skore

Gość nocoweno
ds

tylko że tak mam, jak już również wcześniej pisałam, od natężenia treningów. do tego po wejściu do gorącej wody kreski stają się widoczne. po nałożeniu balsamu bardzo pieką.

obstawiam naczynka. Pod wpływem ciepła mogą być bardziej widoczne. Proponuję zacząć odpowiednią pielęgnację, inaczej zostaną ci już tak na stałe.

Gość żmij twoje riposty są
jak naczynka to unikaj goracych kapieli. niepokojace jest to pieczenie. to moze jakas reakcja alergiczna. zmien balsam.

Gość erggfbgf
df