Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie napalony 30latek

ostatnio przesladuje mnie fantazia erotyczna by sie kochac z 18tka

Polecane posty

Gość Napalona...
Dam ci znac w piatek. A jak to nasze spotkanie mialoby wygladac?

Musze juz isc spac rano wczesnie wstaje odezwe sie jutro napalona moze sie umowimy

Gość anja707
Kuszące fantazje :D

Gość Napalona...
Tez juz ide spac a to na poprzedniej stronie to podszyw rozumiem

Niewiem jak by mnialo wygladac zwyczajnie. Poznali bysmy sie porozmawiali itd. A jak ty to widzisz to nasze spotkanie

Tak podszyw i nawet wiem kto likewild22

Gość Napalona...
no świetnie napalony, ale ja pisałam, że jestem po przejściach, nie będziesz miał mi za złe jak powiem, że dwa lata temu była na operacji odcięcia prącia? nie będzie ci to przeszkadzać jak się spotkamy ? :P

Gość Napalona...
Nastepny podszyw tym razem w moim imieniu... Na tym spotkaniu na przywitanie napewno seksu by nie bylo hehe :)

to po co się mamy spotykać ? ja napisałem ze chce seksu, zerżnę cię jak kocice :P

Nie podszywam się pod nikogo. Koles daj spokój i nie obrażaj. To że pisalam co myślę nie znaczy się jestem podszywem.

Ewidentnie ktoś jaja sobie z was robi , ale to nie ja. Życzę wam jak najlepiej , spotkajcie się , może akurat na przekór problemom będziecie mieć jakąś iskre radości i przyjemności. Serio , bylam złośliwa , ale nie podszywam się. Jak was czymś uraziłam wcześniej to przepraszam. Nie lubię niesprawiedliwych ocen.

Gość Napalona...
Puknij sie kilka razy w pusta lepetyne marny podszywaczu a teraz zegnam bo ide spac

Gość podszywacz wredny
sorki @likewind22 ale nie mogłem sie powstrzymać, a na tobie sie to zebrało :) Jeden stary kretyn co poroochać chce sobie za friko nastkę, a żona w dzieciakami siedzi w domu , a druga sucz łapie sie na wszystko przez neta hahahahah. napalona rąbnij sobie jeszcze drugiego bachora wówczas znajdziesz odpowiedniego męża :D

Gość Napalona...
czasami jeżdżę do rodziny na śląsk dokładniej do kopalni wujek

Jestescie pojebani sie wpierdalacie w nie swoja rozmowe i podszywacie no ale co maja robic tacy ludzie jak wy ktorym nie bylo dane se pobzykac to se chociaz poczytaja o tym. Najlepsze jest to ze sie wymadrzaja jak by robili to na codzien jestescie chorzy z braku sexu i pewnie nie tylko dlatego molestowal was dziadek w dziecinstwie a moze wujek i zostalo wam do dzis.

Gość pa[sdkp
Łukasz ?

Gość Damski Krawiec
Napalony! Są specjalistyczne portale - różne roksy, odloty, seksrandki - płacisz i masz co chcesz. Albo poluj na fotce, NK itp. jak chcesz tanią świerzyznę z gomnazjum czy liceum. Wszystko ułożone wg. miejscowości. Poluj jak wiesz gdzie cię posyłają w delegację.

Gość podszywacz wredny
@Damski Krawiec :) dokładnie tak jak mówisz, ale tam trzeba mieć kasę, czym młodsza tym droższa :P, Ale jak sie jest gołodupcem to trzeba na fafererii anonse dawać i łudzić się, że małolata da mu pociupciać za friko :D. Na cafe siedze od wielu lat i stali bywalcy przyznają, że ubaw z podszywów jest nieziemski :P Można się totalnie rozluźnić i szczać z frajerstwa, które neta sobie dopiero założyło, bo do ich wioski właśnie dociągnęli :) I myśli, że tu będą mieć ruuchańsko za frajer :D @wiecznie napalony 30latek w twoją rozmowę ???? twoja rozmowa do z wlasnym proboszczem przez kratkę :D to forum publiczne, a ty gdybyś miał trochę oleju pod deklem, to byś sobie nicka zaczernił, ale co ja tam mówię, to cie przecież przerasta :D

Gość marika...
hahahah dobre

Gość napalony_gay
hej jestem mlody atrakcyjny mam 19 lat i jedrny zadek masz moze na mnie ochote?

Gość duuzy
hej napalona. jesli chcesz porozmawiac prywatnie z milym facetem to zapraszam :-) zostaw tego starego zboczenca. pogadaj z czlowiekiem na poziomie! :-) jesli jestes zainteresowana zostaw jakis kontakt do siebie.

Gość buch
ale stary chuj pedal bedziesz walil do konca zycia smieciu szpetny :)

Gość Napalona...
Halooo wchodzisz tu jeszcze napalony 30latku ?