Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilinoi

mezczyzna ktory za partnerke ma prostytutke

Polecane posty

Gość ilinoi

chcielem zapytac jak sie wam uklada zwiazek, na co zwracac uwage aby bylo dobrze, czy sa tematy tabu albo pewne sprawy lozkowe istotniejsze niz w zwiazkach z typowymi dziewczynami.

Gość zgłoś do usunięcia121
Taki mężczyzna musi mieć świadomość tego ile ta jego partnerka zawdzięcza swojej cipce.

Gość Evvvvvka
Nie wierze ze istnieją faceci ktorzy swiadomie są w zwiazku z pracującą prostytutką

Gość ilinoi
no rozumiem, ale czy to znaczy ze powininem byc ostrozny o nasze kontatky erotyczne? czy mozemy wspolzyc jak inne pary?

Gość ilinoi
evvvka - jestem po rozwodzie, wielu traumach, mam swoje fetysze erotyczne, wiem ze takim dziewczynom tez ciezko o sfere uczuc i prawdziwa milosc - powiem Ci ze bardzo, jako calkiem przystojny facet rozwodnik z dochodzacym dzieckiem po rozwodzie, chetnie zwiaze sie z dziewczyna o ktora nie bede musial sie martwic czy mnie nie robi na boki, wszystko jest jasne od poczatku do konca, a wrecz moge jej pomoc psychicznie to zniesc tak dlugo jak ma ochote to robic. czesto sa to dzewczyny zagubione, nie obdarzone miloscia za mlodu, ja jestem bardzo kochajacy czuly i moje przejscia zyciowe mysle wplywaja na to ze chcialbym na powaznie zwiazac sie z taka dziewczyna.

Gość ilinoi
mysle ze moglbym kochac bardzo taka dzieczyne pod warunkiem ze wlasnie uczuc bardzo jej brakuje i prawdziewj milosci. ze sex ktory jest ciezki w wielu zwiazkach -ktoras ze stron zdradza - tutaj nie bedzie problemem, a swoja droga wierze ze erotycznie tez bede mogl byc spelniony z taka , gdyz wiem, ze jak bezdie to robic ze mna to bedzie mnie kochac i bedzie to inaczej niz z klientami. boje sie tylko ryzyka chorob STD ale z drugiej strony wierze ze one tez sa odpowiedzialne.

Jak już coś to wolałbym być z prostytutką która robiłaby to tylko dla kasy a mnie naprawdę kochała niż mieć dziewczynę która mówiła by że mnie kocha a pieprzyła by się np.na dyskotekach z innymi bo to sprawia jej przyjemność . Zdrada jest gorsza od prostytucji !

ilinoi mysle ze moglbym kochac bardzo taka dzieczyne pod warunkiem ze wlasnie uczuc bardzo jej brakuje i prawdziewj milosci. ze sex ktory jest ciezki w wielu zwiazkach -ktoras ze stron zdradza - tutaj nie bedzie problemem, a swoja droga wierze ze erotycznie tez bede mogl byc spelniony z taka , gdyz wiem, ze jak bezdie to robic ze mna to bedzie mnie kochac i bedzie to inaczej niz z klientami. boje sie tylko ryzyka chorob STD ale z drugiej strony wierze ze one tez sa odpowiedzialne. vvv zainwestuj w dobrego psychologa :classic_cool:

Gość To wam coś opowiem
Historia prawdziwa z mojego miasta, którego nazwy nie podam. W pewnym hotelu małżeństwo wynajmuje 2 pokoje, w jednym z nich mieszkają a drugi no cóż ta kobieta pracuje jako prostytutka, ogłasza się w Internecie, jest bardzo ładna ma tylu klientów że do niej są zapisy. Ta parka ma sporo kasy widzę jakimi samochodami się wożą i jak są ubrani i kompletnie to mężowi nie przeszkadza że ona tak pracuje. Normalną pracą by do takich pieniędzy nie doszli, mąż nic nie robi, powiedźmy że jest ochroną w razie czego.