Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinee

śnił mi się wypadek pociągu

Polecane posty

Gość Katrinee

No więc, śniło mi się, że jechałam pociągiem z mamą i moim przyjacielem i coś się stało, mama i przyjaciel wyskoczyli z pociągu kiedy jechał (inni ludzie też wyskakiwali, ale nie wszyscy), ale ja nie zdążyłam wyskoczyć. Pociąg wykoleił się i spadł z nasypu, nie pamiętam co się wtedy dokładnie działo, ale przeżyłam, szukałam przyjaciela i mamy, ale nie mogłam ich znaleźć, nie pamiętam co się stało przez jakiś czas. Jedyne co jeszcze pamiętam to to, że siedziałam (chyba tam mieszkałam) gdzieś koło wraku, nade mną "mieszkał" jakiś facet, ale te "mieszkania" wyglądały jak wielkie schody było piętro gdzie mieszkał on a niżej ja, pamiętam najgorszy fragment kiedy miałam jakiś metalowy drucik wbity pod paznokieć w dużym palcu u nogi i chyba w głowie (ten kawałek głowy miałam łysy albo całą głowę) pamiętam, że płakałam bo bolało a chciałam to wyciągnąć, z głowy wyciągnęłam ale z palca nie mogłam bo bolało strasznie. Miałam tez tak jak by ścianę z dużym oknem, ale nie było w nim szyby, przez to okno wszedł mój przyjaciel i pytał się mnie co mi jest. Jak usunęłam te druciki to wyszliśmy przez okno i tam była ścieżka między działkami koło bloku mojej babci i w sumie na tym sie skończył mój sen. Najciekawsze jest to, że moje "mieszkanie" było w lub obok tego pociągu, przed tą ścieżką są 2 wały a między nimi płynie Odra, ale niedaleko wałów (po 2 stronie niż działki) jeździ pociąg, może stąd to powiązanie. Strasznie ciekawi mnie co mógł znaczyć taki sen, ostatnio miewam dziwne sny jak spadający na mnie i przyjaciela segment gdy śpimy u mnie... Co myślicie o tym śnie z pociągiem i meblami?

Gość ją cie sune co za gej!
To zwiastuje że albo będziesz opuszczał szlabany na korbe albo pracował przy montarzu mebli w przyszlosci...

ja też mam takie realistyczne sny. Poczytaj sobie co to jest paraliż przysenny.ja już się do tego przyzwyczaiłem