Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viaczeslaw Masakov

Wytykaja palcem bo...

Polecane posty

Gość Viaczeslaw Masakov

Mialem czelnosc zostawic zone po kilku latach malzenstwa gdy przestala dbac o siebie i o mnie. Ja walczylem ale walke przegralem bo jak jedna strona chce a druga nie to nic z tego nie bedzie. Mam 33 na karku i wszystko sie uklada z moja nowa ksiezniczka, ktora owszem ma tylko 19 lat i przez to nas opluwaja jadem z kazdej strony. Zazdrosni o to ze mam taka piekna mlódke? zazdrosni o dobra prace i godziwą place? ludzie sa dziwni... Ciekawy jestem czy to sie kiedys skonczy.

Gość hhs
Masz odpowiedz czemu masz mloda laske:P

Gość Viaczeslaw Masakov
Bo moge miec? a na co mi stara? mysle jak typowy facet ;) a ze zle nie wygladam, nie na swoj wiek wiec hulaj dusza.

Gość rdfyudsdyugfhyui
ludzi wszystko interesuje , nawet czyjeś dochody, a faceci sa gorsi od kobiet ;P Nie znoszę wtykania sie w czyjeś sprawy a szczególnie w finanse , nie mówiąc o obgadywaniu innych Tego sie nie robi!!!!!!!

Gość młodzi zwinnibhjk
stara do kuchni a młoda do użka' :P

Gość wertyuiogfgh
to niech sobie ma :) każdy kogos tam ma :D

Gość Viaczeslaw Masakov
Mimo wszystko dziekuje :) i to nie tak ze nie walczylem bo probowalem naprawde dlugo ale ona nie chciala. Obudzila sie dopiero jak jej oznajmilem ze odchodze, wtedy byl lament i placz ale dla mnie to juz za pozno.