Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka0001

Czuję się paskudnie i nie mam komu wygadać ....wypłakać....

Polecane posty

Gość hesuss
no tak,masz rację,dlatego chciałbym sie dowiedzieć co w takich chwilach małzonkowie sobie obiecują,moze kiedyś mi się tom przyda,dlatego ponawiam prośbę

dziękuje wszystkim za rady :) idę sie zatroszczyć o sferę kulinarną , bo dziecko zaraz ze szkoły głodne przyjdzie . I trzymajcie kciuki , od dziś zaczynam wcielać w życie mój plan - zaczniemy od wieczornej rozmowy. Pozdrawiam

Gość fewnfknewfkjewf
Seks też jest ważny z zwiazku... może probuj narazie go nie inicjować , bo faceci lubia zdobywać i to nie mit .... może jak przestaniesz inicjować to sie zastanowi ,że coś jest nie tak? A jak to nie pomoże przez dluższy czas to ja bym myślała nad roztsaniem ...

Gość hesuss
szkoda,czyli nie dowiem się niczego:-( pozostaje nadzieja,ze moze kiedyś w pytaniu na śniadanie porusza ten temat.Pozostaje mi jedynie życzyć szczęscia,zdrowia, pomyslności,dużo sexu i nagosci

Expendables był taki czas ze nasze pożycie było udane , nie kochaliśmy sie na zawołanie zawsze i wszędzie ale było ok . Nie mam pojęcia od kiedy tak naprawdę zaczął oglądać filmy- moze robil to zawsze - tego sie już nie dowiem . Ale wykorzystując umiejętność posługiwania się kompurem wiem że przez ostatnie 3-4 miesiace robiło to często i to by się zgadzało... od tego czasu jest bardziej "zmęczony" , ale skoro sie wyżył przy oglądaniu to sie nie dziwie ...

i wiem że najłatwiej byłoby się obrazic , być niedostępną , ale boje sie ze będzie jeszcze gorzej

wiem ze łatwo jest sie "obrazić" i udawać niedostępną , ale boję sie ze to odniesie wręcz przeciwny skutek

Gość ABS78
Hmm, powiem tak: jeśli Ci ciężko wytrzymać, to sama sobie zrób dobrze. To w końcu on ma problem z cieszeniem się z seksu, nie Ty. A ta złość, którą czujesz wynika pewnie z niewyżycia...

Gość ABS78
Obrażanie się i udawanie niedostępnej nic tu nie da - tylko rozmowa, rozmowa - i terapia małżeńska.

Ale trochę go nie rozumiem ma kobietę w domu a ogląda te głupie filmy moim zdanie wolał bym to robić z kobieta niż filmem się podniecac film mu nie da tego co kobieta:-)

jestem tego świadoma , rozmowa jest ważna , ale wiadomo że wolałabym , zeby to mąż zaspakajał moje potrzeby seksualne

też mi cieżko to zrozumieć , tym bardziej ze nie odmawiam , bo lubie seks , uwielbiam jego bliskość

No każdy uwielbia seks ale o to jest pytanie dlaczego kręcą go filmy a nie seks z żona a rozmawiałaś z nim o tym co ci powiedział?

odkryłam to przypadkowo i byłam tak wściekła i załamana , ze nie dało się tego ukryć , więc rozmawialiśmy potem. Powiedzial ze to nie znaczące nic głupoty , przeprosił , powiedział ze jeśli mnie to rani to nie będzie oglądał . Tylko mnie własnie nurtuje to samo pytanie co ciebie - po co ? skoro ma mnie . nie potrafie tego zrozumieć i przetrawić. Potrzebuje czasu chyba .

No to weź stań twardo na ziemi i powiedz że nie chcesz więcej żeby to oglądał bo cię to rani i myślisz że woli filmy oglądać

no tak też zrobiłam teraz sobie musimy poradzić z odmiennymi potrzebami ... bo przecież nie moge go zmuszać do seksu.... w końcu sie całkiem ode mnie odwróci ... jak sądzisz?

Gość wielkoludkaa
Nie na darmo jestesmy z 2roznych planet.To,co dla Ciebie niezrozumiale,dla Niego normalne,nic takiego.My kobiety czujemy inaczej,mamy inna psychike.Latwo Nas zranic,bo rzecz jasna,ze chcemy byc na pierwszym miejscu.Nasza rola,to dbac,opiekowac sie Swoim mezczyzna,a mezczyzna dba o Swoje potrzeby i pokusy.Kwestia tego,czy musi to robic,nie mogac bez tego zyc,bo wtedy,to juz jest problem.

Zapewniał, ze może bez tego żyć , nie wydaje mi się , zeby namiętnie to oglądał więc chyba nie jest tak źle . Masz rację - jesteśmy chyba z innych platet. Pozostaje nam dbać o to żeby sie bardziej od siebie nie oddalić i rozmawiac.

Nie mówię że z innych planet ale kobieta potrzebuje seks i prędzej cZY później się wkurzysz że tak rzadko to robicie i będziesz myślała co zrobić

No właśnie rozmowa to podstawą związku i daj po sobie poznać Że coś cię dręczy żeby to zauważył bo jak bym tak nie robił jak on

On dobrze widzi , ze mnie to meczy , zdarzyło mi sie nawet wypłakac w poduszkę. Ale znam go juz 13 lat i wiem że nie należy do osób które mówią z swoich uczuciach otwarcie i bez oporów, dlatego też trudno się z nim rozmawia . Nie pamiętam kiedy ostatnio usłyszałam jakiś komplement .. :( no i wygadałam się troche i ani ciut lepiej , ohhhh

Mile rzeczy w stronę kobiety to podstawą kobieta wtedY czUJE być kochaną i potrzebna a może twój mąż poprostu nie umie rozmawiać na poważne tematy:-)

Teraz przyszedł czas na poważny temat więc się nie wykręci . Już ja sie o to postaram