Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzenka999

Zapomniał że przyjdę

Polecane posty

Spotykam się jakiś czas z facetem. Niby mu zależy , jest miły, czarujący, sprawia wrażenie że chce kontynuować znajomość. Kilka dni temu umówiłam się z nim że zajrzę do jego biura ( będę w okolicy). Przyszłam jak się umawialiśmy a on staje w drzwiach zaskoczony i mówi ze zupełnie zapomniał, że przyjdę ! Zrobiło mi się smutno bo myślałam, że czeka na spotkanie tak jak ja. Zero przeproszenia za wypowiedzianą gafę, powiedziałam, że mi przykro, ze zapomniał...stwierdził,że "skoro już przyszłaś to zostań". Skoro już przyszłam ..?? Co za określenie? Normalne to , czy szukam dziury w całym ? Za dużo sobie wyobrażam?

Gość papryczka Chile
ma cię w pompie gdyby nie miał nie pozwoliłby sobie na taki tekst

Tak też myślę. Chyba musiałam to od kogoś usłyszeć. Tylko poprzedtem co te miłe słówka, całuski ? Dobrze, że do niczego więcej nie doszło bo miałabym kaca moralnego. Zwykły dupek, chyba że jest mniej inteligentny niż sądziłam.

Gość likdwind22
Widocznie jemu nie zależy tak jak Tobie.

Gość vink
Marzenka, nie panikuj i nie wyciagaj pochopnych wnioskow. Wiem sama po sobie, ze w natloku spraw codziennych, do tego praca po prostu zapominam o wielu sprawach. Czasem zapominam, ze np. Z kims sie umowilam, ale nie dlatego ze mi nie zalezy ale moj grafik jest tak napiety ze nie pamietam o pewnych sprawach. Takze ja bym tego nie traktowala zbyt osobiscie.

vink, też tak myślałam tylko, ze rozbroiło mnie stwierdzenie "skoro już przyszłaś to zotań". Mógł powiedzieć, np. że zapomniał ,ale fajnie, że jestem. Może tylko jakoś tak to tylko głupio mu sie powiedziało. W sumie rozmowa później była całkiem normalna, ale już bez uścisków i całusa ( nie dopusciłam celowo do takiej sytuacji). Ach... jakby człowiek nie miał większych problemów :)

Moim zdaniem wyolbrzymiasz, facet może tego dnia był bardzo zabiegany, a powiedziało Mu się tak mimochodem. On był w pracy więc miał prawo w natłoku obowiązków zapomnieć. A czy przypomniałaś Mu dzień wcześniej czy Twoja wizyta jest aktualna?

Fakt, nie przypomniałam . Umawialiśmy się cztery dni wcześniej. Ja pamietałam i myslałam,że on też :) Pożyję zobaczę co dalej będzie. W przyszym tygodniu mamy razem zajecia to się okaże.

Gość 32 latkkaa
w zyciu nie poszlabym do pracy faceta z którym spotykam się krótki okres czasu🖐️ dziewczyno to facet ma o ciebie zabiegać, jak tak dalej bedziesz robic to facet poczuje się osaczony! Po cholere do niego poszłąś!!! Ja jestem z facetem 3 msiesaice i ani on ani ja nie bylam go odwiedzić w pracy! nawet bym nie chciała zeby mi zawracał dupe w pracy! Nie przesadzasz dziewczyno??????

No i widzisz, większość facetów ma kiepską pamięć, także tym się akurat nie przejmuj się i daj Mu szanse, a tekst był głupi to fakt, ale pewnie On nawet nie pamięta, że tak powiedział:D

a dajcie spokoj... Nie wyobrazam sobie ze umawiam się z kims a on mowi "skoro juz przyszlas to zostań..." łaske robi ? I to jeszcze męzczyzna? :(... Powiedziala bym ze nie będę przeszkadzać i bym wyszla, zagryzła bym się w sobie , zdołowała i poszla z kolezanką na drinka wieczorem :( Aha i walnęła focha i wylączyla telefon. Nie przyszla bym drugi raz do niego sama, oj nie nie.Nie pisała bym nie odzywala bym sie w ogole. Smutne ale nie pozwolila bym by ktos mi tak pojechał... Widac ze mu obojętne bylo czy jestes czy nie.