Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunbndaaa

Zalatwilam byłego a moze to dziecinne?

Polecane posty

Gość kunegunbndaaa

Rozstanie ponasd 4 lata temu przez ten czas 0 kontaktu.On odrazu wszedl w nowy zwiazek. Wczoraj sobie siedze i dzowni telefon- to on numeru nie mam. odbieral i oczysiwscie poznalam go po glosie. PYta sie czy rozmawia z X ja mowie ze tak , on sie przedstawia ja udaje glupia a je z pomylka bo nikogo takiego nie znal. Czulam po glosie jak przykro mu sie zrobilo.

Gość kunegunbndaaa
mam 30 lat. powiedzialam ze nikogo takiego nie znam.

Gość kunegunbndaaa
up

Gość dfghjk
30 lat i taka durna

Gość kunegunbndaaa
q

Gość kunegunbndaaa
a co mialam powiedziec?

Gość kunegunbndaaa
up

Gość kunegunbndaaa
bo nie chce z nim zadnego kontaktu utrzymywac. A znajac go gdybym z niim chwile pogadala by nie dawal mi spokoju. ciagle by wydzwanial.

to zależy co takiego zrobił, że go pogoniłaś... bo jesli nic strasznego to glupota udawac ze sie kogos nie zna

Gość kunegunbndaaa
zostawil mnie dla innej i wyrzucil z mieszkania. i nowa przyprowadzil. a teraz wiem ze sie rozstali.

Gość kunegunbndaaa
to by nie podzialalo.

a ty ulozylas sobie z kims zycie?? 4 lata to dlugi odcinek czasu a ty sie zachowalas tak jakbys miala do niego jeszcze jakis zal,

Gość kunegunbndaaa
a

No to moim zdaniem wcale nie bylo takie glupie. i nie jest zreszta dziwne jakbys nadal miala zal, to wcale nie znaczy przeciez ze nadal Ci zalezy, ale po co Ci znac kogos takiego... Co mialas zapytac co u niego slychac i zyczyc mu szczescia?;/

Gość wcale nie dziecinne
dobrze zrobiłaś, niech sobie nie myśli, że może ot tak sobie znowu nawiazać konatkt w celu - wybacz - bzykniecia bo mu z tamtą nie wyszło. 🖐️

Gość kunegunbndaaa
tak jestem w zwiazku. dlatego nie chce miec nic wspolnego znim.Udalam ze go nie znam.

Gość gofra o smaku kebaba
no naprawde dziecinada, powinnas powiedziec o co ci chodzi - a nie udawac "greka" - glupota i tyle, a moze sie go obawiasz, boisz ze ulegniesz ?

Gość kaśka kowalskiego jestem
Dziecine , nie dziecinne. Ja na Twoim miejscu umówiłabym się z gadem , a na spotkanie odpiepszyła w zajebista kieckę , fryzjer , makijaż itd , pogadała trochę i znużona wyszła wczesniej , od razu wiedziałby , że żle zrobił zostawiając cię kiedyś dla innej

Gość kunegunbndaaa
chyba o to ze moglabym ulec. to byl moj 1 chlopak- kiedys swiata po zanim nie widzialam. i tak jak go uslyszalam po tylu latach serce walilo mi jak oszalale.

Gość kaśka kowalskiego jestem
nie pękaj zemścij się jak masz okazję , niech popadnie w depreche jak ty kiedyś !!!!!1

Gość kunegunbndaaa
nie chce sie na nim mscic. pogadalabym , i zaraz wkrecialam sobie cos. nie potrzebuje tego.

Gość zrobilswinstwo
a ja uwazam ze koles kiedys zranil mocno autorke to teraz ma za swoje i niech nie miesza sie w jej zycie skoro juz sobie je poukladala...Piszesz ze zrobilo mu sie przykro ? a Tobie to moze nie bylo przykro po 4 latach zwiazku jak przyprowadzil inna i wyrzucil z mieszkania..niech sie goni;/, rozstal sie z dziewczzyna to do bylej leci - idiota.

Gość kunegunbndaaa
bylismy ze soba prawie 7 lat. poznalam malolate i zakochal sie.Przez ponad pol roku gadali przez neta. a ona zakochana na zaboj. Wiedziala o mnie. bolala bardzo.

Gość takasobiebaba
dobrze mu tak.he,he.

Gość Annettte
Nie tylko go nie załatwiła, ale pokazałaś swoją słabość i to, że po latach nadal cię to boli. Mogłaś powiedzieć, że nie chcesz z nim rozmawiać albo nie macie o czym - i to by było dojrzałe zachowanie, które na pewno ukłułoby go bardziej, niż ta dziecinna gierka.

Gość kunegunbndaaa
wydaje mi sie ze bardziej go to za bolalo wiedziac ze wogle nier znam kogos takiego. Niz nie chce z toba gadac. bo go znam 7 lat zrobilo swoje. a potem napisal mi sms - nie pamietam juz dokladnie co bo wykasowalam" ze bardzo go to zabolalo i ze jest mu bardzo przykro ze nie chce miec z nim nic wspolnego , ale nie dziwi mi sie po tym co zrobil".

Gość Annettte
Ech, dzieci...

Gość wcale nie dziecinne /.
doskonale postapilas za takie ponizenie jakie on ci zgotowal ... nic delikatniejszego mu sie nie nalezalo gratuluje zimnej krwi w takim momencie i refleksu oraz inteligencji zeby takie cos szybko wymyslic a teraz zapomnij o tym padalcu i zyj swoim zyciem