Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłościwa pani

instruktorzy nauki jazdy

Polecane posty

pytam czy ktos był w podobnej sytuacji do mnie... robiłam wda kursy prawa jazdy mialam doczynienia z z około 10 instruktorami siedmiu z nic podrywalo mnie żywcem 3 proponowalo sex... w jednym nawet zdążyłam się zakochać... potraktował mnie bardzo żle moje serce jest zranione do dziś dnia... pomocy

o ja pierdole co ty za szkoly jazdy wybralas. ja jezdzilam z 4 instruktorami i kazdy podchodzil do nauki profesjonalnie... chyba ze ty masz taki styl ze tobie mozna zaproponowac tylko jedno.

instruktor w którym się zakochałam zaproponował że odstresuje mnie przed egzaminem spytalam w jaki sposób odp no seks... powiedziałam ze nie tak szybko może z czasem jak się bliżej poznamy... stwierdził ze nie to nie pisałam do niego smsy to zmienil nr...

po pół rocznej przerwie zapisałam się do niego na jazdy... po kilku godz.powiedziałam mu że mi sie podoba i że chce się z nim przespać bez zobowiązań tylko byśmy sie kumplowali... powiedział mi wtedy że jestem fajna ale on ma u swojej dziewczyny tak nagrabione że nie może wiecej jej zdradzać bo ona go rzuci i zapoznal mnie ze swoim najlepszym przyjacielem...

po piatym nie zdanym egzamini usłyszałam od niego że mam więcej sie nie zapisywać na jazdy bo kumple sie z niego śmieją ze on mnie nie uczy jeździć tylko sie bzykamy...