Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmizletakmiszaro

tak mi zle

Polecane posty

Gość takmizletakmiszaro

Nikt mnie nigdy nie kochal, nawet nie wyobrzam sobie zycia we 2, ze ktos mnie kocha, etc. mam 30l, 1 krotki zwiazek, zero znajomych, domatorka, ryczec mi sie chce jak czytam tu te rozne posty, zazdroszcze wam, zegar biologiczny tyka, w pracy mnie przesladuja, malo zarabiam, zero perspektyw na dobra prace, dzis cala noc nie spalam z nerwow przz sny, nie mam wsparcia w rodzinie, mala jest i kazdy idzie w swoja strone, lzy cisna sie do oczu...

Gość takmizletakmiszaro
nikt k... mi nie odpisze? :(

Gość nrfjkjkf
a przez neta probowalas kogos poznac ??????????

Gość takmizletakmiszaro
mam znajoma o 15lat starsza, czasem gadamy... glowa mnie boli od tego wszytskeigo, jeszcze mam problem rodzinny az chce mi sie ryczec, ale takie zycie

Gość nrfjkjkf
chodzi mi o faceta czy probowalas poznac

Gość ewkawlkp
sytuacja ciężka ale na każdego przyjdzie pora w miłości (spróbuj np tutaj kogoś poznać, albo w pracy...) weź los w swoje ręce wiem że trudno się przełamać ale piękne rzeczy rodzą się w bólu

Gość shuma
mnie też w pracy prześladują :(

Gość appaoaoalalkmamam
w pracy same baby

Gość YOUDITHA
rozdaj 3 celne kopniaki przesladowcom i nabiora szacunku

Gość appaoaoalalkmamam
nie da sie, spiskuje tez kierownik bo to jego wazeliniarze

Ehhh zycie..... az ciezko sie czyta ze tak wam zle, wspolczuje, znam ten bol. W prawdzie teraz jestem bardzo szczesliwydzieki mojej zonie, ale kiedys tez bylem w oplakanym stanie, samotny nie potrzebny nikomu, poprostu bylem bo matka mnie urodzila........ dluga historia. Paradoks? I owszem zauwazylem ze im bardziej walczylem z samotnoscia tymbardziej mi doskwierala, usilne proby znalezienia drugiej polowy rodzily nowe dolki z powodu licznych niepowodzen- takie zycie.odpuscilem twierdzac ze na swiecie musza byc tacy jak ja- samotni. Ta decyzja okazala sie zbawienna w skutkach' postanowilem jedynie otworzyc sie na ludzi, nie staralem sie nikogo znalezc do zwiazku zaczalem tylko wychodzic do ludzi i wmawialem sobie ze ci nowo poznani to tylko znajomi kolezanki, koledzy, i wiecie co? Wlasnie wtedy poznalem swoja obecna zone. Analizowalem te sytuacje dlugi czas- wniosek? Casz, swoboda, spokuj to nasi sprzymierzency, nie starajmy sie uszczesliwiac na sile. To nic nie da, prawda jest jedna ze nasz usmiech pogoda ducha i to ze nie uzalamy sie nad soba sprawia ze ludzie nas postrzegaja jako cudowne osoby i lgną do nas, a w tym tlumie napewno jest ta druga polowka..... tak wiec usmiech na buzki, piersi do przodu, troche ppozytywnego myslenia i bedziecie szczesliwe, czego goraco wam zycze. Pozdrawiam Robert.

Gość od braku miłości
o wiele gorszy jest brak pracy i pieniędzy.

Gość takmizletakmiszaro
dzieki robert, gratulacje