Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kara456789

Jak wasi tesciowie traktują wasze dzieci ?

Polecane posty

nie mam teściowej, ale mój teść bardzo kocha naszą córkę :)

Gość mama rocznej Nutki
uwielbiaja wnuczke

Gość normalnie, chociaż
gdybym trochę nie hamowała teścia, to by chętnie wziął małego na wychowanie i zastępował mu i ojca i matkę, ponieważ jako rodziców ma nas w głębokim...poważaniu, a zwłaszcza mnie uważa za nawiedzoną, jednak że oboje nie lubimy prowadzić otwartych wojen, to sobie musimy radzić ze sobą inaczej. :)

Gość zonaKraka
Właściwie tak jak nas... są trochę chłodni i zdystansowani, w przeciwieństwie do moich rodziców, którzy są strasznie ciepli, czuli ale też co w sercu to i na języku (czasem plus, czasem minus). A teściowie traktują małego jak innych z rodziny, raczej nie przytulają, nie całują ale bawią się z nim dość chętnie, to bardzo pozytywne dziecko. Nigdy też się nie zdarzyło żeby teściowa odmówiła jak poprosiłam ją o pomoc przy małym, i chętnie zajmuje się nim jak przychodzimy w odwiedziny. NIe było problemu żeby robiła różnicę między moim synkiem a synkiem szwagierki, czyli jej córki, na co niektórzy się skarżą.

Gość normalnie, chociaż
My mieszkamy drzwi w drzwi.

My mieszkamy od moich teściów jakieś 300km i teściowa na każde okazje coś wnuczce kupuje i dopytuje się o nią przez telefon, za to teść nawet jak u nich jesteśmy to tylko czasem zerknie na dziecko i to tyle, nawet na ręce nie weźmie. Ale teść to taki jest oschły wobec wszystkich, więc mnie to za specjalnie nie dziwi :)