Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaNatalia

Nie potrafię już szybko dojść..

Polecane posty

Gość ZdesperowanaNatalia

Hej! Mam pewien problem.. może ktoś się z tym spotkał.. Chodzi o to, że nie potrafię dojść tak szybko, jak to miało miejsce jeszcze jakieś 2 m-ce temu. Czasami wystarczyło 5 minut i ja już szczytowałam. Teraz żeby osiągnąć orgazm musimy się kochać minimum 15 minut (nawet jeśli wcześniej ma miejsce długa gra wstępna). Nie ma co liczyć na szybki numerek. Może ktoś wie, co może być tego przyczyną? Dodam, że jestem zdrowa, a mężczyzna podnieca mnie jak cholera (czasami wystarczy, że mnie mocno przytuli, dotknie, czy pocałuje bardziej stanowczo, a ja już jestem gotowa). Ktoś ma jakieś teorie? :) Pozdrawiam, Natalia

Gość prawdziwy w temacie
O kuerwa! a ty chcesz miec za kazdym podejsciem orgazm???? to zarezerwowane jest dla mezczyzn glupia babo :D

Gość ZdesperowanaNatalia
Zawsze miewam orgazmy, zazdrośniku. Tylko zawsze miałam je szybciej. A dodam, że mam takiego mężczyznę, który sam nie dojdzie, póki ja nie dojdę. Po prostu o mnie dba!

O qrwa! Gdybym ja miał dojść dopiero gdy dojdzie żona, to nie miałbym orgazmu od blisko 15 lat! I nie mielibyśmy tak ślicznej córeczki.

Gość ZdesperowanaNatalia
Tak, chodzi o kontakty seksualne. Seks jest wspaniały, a ja przez kilka minut jestem o milimetr od orgazmu.. To jest frustrujące..

Gość ZdesperowanaNatalia
Albo nie myślę i zatracam się w odczuciach, albo wizualizuję sobie Jego wchodzącego we mnie penisa. Próbowałam myśleć o jakichś erotycznych scenach, ale to nie pomaga.

Gość ZdesperowanaNatalia
Ktoś pomoże?

Gość ZdesperowanaNatalia
Zapomnialam dodac ze moj facet ma mieka faje moze to dlatego, lub moja pochwica sie rozbyla bo jak ide do pracy do zaliczam dwoch bezdomnych lubie ich zapacz, ci chlopcy maja twarde huje pomimo ze maja po 55l

Gość ZdesperowanaNatalia
@chujokutas - dzięki ;) może faktycznie, jeśli nie będę się tym przejmowała i szukała przyczyny, to się coś odblokuje i przejdzie :) Oby :)