Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trupia dłoń

Obrzydzają mnie związki młodych dziewczyn ze starymi facetami

Polecane posty

Gość Trupia dłoń

Przykładów jest sporo - Lipnicka i Porter, Łapiccy, ta młoda dziunia z Sanoka z gangsterem, Natasza i Józefowicz, Julia Kamińska i jej stary przydupas, Katerine Zeta Jones i M. Douglas, itp. Przecież to jest ohyda. Leżą w łóżku razem, ona mu liże zwiędłe wory i wysłużonego kutasa, a on dotyka jej młodych i świeżych piersi. FUUUUUUUUJ. Czy kasa aż tak bardzo zaślepia te idiotki?! Bo na starego gołodupca nie lecą, więc ja tu miłości nie widzę :)

Gość erererrt
mnie tez to obrzydza ale co poradzic? najbardziej mnie smieszy jak taki stary ruchacz ok. 30-40 lat żeni się z 20latką, a wczesniej ruchal ostro bez zobowiązań, na stare lata m u sie zeniaczki zachcialo, owszem ale tylko z mlodszą 15 lat, bo rowniesniczka dla niego za STARA :O i tez nie rozumiem co te mlode widzą w tych starych ruchaczach, ja bym sie takim brzydzila, przeciez to syfem mozna sie zarazic.

a jaka według ciebie różnica jest już za duża bo ja jestem młodsza od męża o 12 lat on teraz kończy 36 lat a wygląda na 28 jest szczupłu umięśniony pale ma nadal niezla a jajecznica jeszcze nie obwisła nie ma zakol ale ma pojedyńcze siwe włosy -co prawda nie jest tragedią bo miałam kolegów którzy w wieku 21 lat byli siwi a jeden był po zawale:o

z jednej strony macie racje ale z drugiej własnie tacy starsi sa stateczni chcą stabilizacji a weź ożeń się z takim dzieciuchem dwudziestokilkuletnim cały czas zabawy koledzy inne laski zero odpowiedzialności machnie ci taki dziecko a potem albo będzie mial wywalone albo spierdoli

Gość Kosmita z reklamy
Taki facet daje bezpieczeństwo - jakkolwiek ot rozumieć. A co do seksu to zawsze znajdą sobie kogoś na boku

Gość John88
moja ciotka jest starsza od swojego męża o 15lat ale wygląda młodziej od niego :D

Gość ertrtrtrt
ale bzdury, staruchy tez spieprzają jak zrobią dziecko, to zalezy od czlwoieka a nie od wieku.

Gość prawictwo pospolite141
ja bym wolałbyc z 30 letnia piekna dziewicą niz z zużytą 18 latką ktorą brało całe osiedle

Gość Babilon .
m.in. dlatego. Ale nie rozumiem tych młodych pizd. Myślą o portfelu, ale to żałosne, że nie mają szacunku do siebie. Starych facetów rozumiem. Przyjemniej jest pieprzyć młódkę z cycami pod szyją niż rówieśnicę z cycami do pępka :) Ale czy na tym polega życie? Czy kobiety powinny godzić się na takie upokorzenia? Pozwolić tranktować się jak lepsza, nowsza wersja pojemnika na spermę? Pomijając nawet miłość, czy te dupodajki nie czują do siebie obrzydzenia? O i kolejny przykład mi się przypomniał: Edyta Zając PKP i Czaruś Pazura. Z pewnością nie próbowała do złapać na dziecko :P Z pewnością to był przypadek, że on ją zapłodnił... :P Z pewnością zapałała do niego wielką miłością z innych powodów niż wypchany portfel czy znana twarz (w dodatku szkaradna) i nazwisko :D

co mi taka 18 latak moze zaoferowac poza kiłą i HPV ?

Gość eusztresia
mnie też obrzydzaja stare dziady ale one sie sprzedają zwykłe kupno-sprzedaz jest popyt jest handel ciągną japą te obwisłe jaja i naciagaja fistaszka przez pół godziny doprawiając wiagrą

jesli mialbym wybór miedzy 18 letnia dziewica a 30 letnia dziewicą to byłoby trudniej dokonac wyboru ..

bo 18 latka niedziewica to jest jak świezy chleb na który ktos zrobił kupe a 30 letnia dziewica to jest chleb ktory ma dwa dni, ale bez kupy wolałbym jednak chleb bez kupy , mimo ze ma dwa dni i nie jest całkiem świezy czy chrupiący . Ale nie jestem fanek kup !!!

Gość Babilon .
KLEOPATRA EGIPT - 12 lat w waszym wieku do duża różnica. Czyli on ma 36, więc prawie 40, a Ty jesteś młodą 24-letnią dupą. Jak dla mnie to żal.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa1
ja jestem młoda i jakoś zawsze wolałam starszych...są wg mne bardziej pociągający od moich rowieśników ;) tzn tacy o 10 ,15 lat starsi , nie wiecej

Gość Babilon .
prawictwo pospolite141 - Twoja argumentacja mnie rozwaliła :/

a mam 24 lata... miałam pare takich w moim wieku ,ale to bardziej takie chłopaczyki jeszcze, a facet po 30-stce to jest facet no i taki już ma przewaznie kase , prace , nie to co biedni studenci co tylko piwko chleja.I taki starszy bardziej docenia ,ze ma młoda dupe ,ale nie tak jak ci młodzi

a poza tym facet po 30-stce , nawet w wieku 40 lat jak jest zadbany to wyglada dobrze . nie mówie o takich w wieku 40 plus czy 50 bo bez przesady ,ale mysle ,że szczy atrakcyjnosci faceta to 30-35 lat

Gość dasasdas
Jesli produkt jest zle przechowywany to sie szybciej psuje !! Wiec wiek nie jest taki wazny wolicie 2 dniowe mieso ktore leżało na słońcu czy 4 dniowe ktore było w lodówce ?

Gość dasasdas
dodam ze oprocz słonca były tam muchy kobieta 18 letnia niedziewica jest niczym jablko zepsute w srodku ,a zdowe na zewnatrz a 30 letnia dziewica to jablko , które ma pomarszczoną skorke , ale jest dobra w srodku , bez robaków .

piedoły gadasz z tymi dziewicami ja straciłam je jak miałam 18 lat i uważam ,że to w sam raz ;) od tego czasu miałam 12 partnerów w łozku i nie zaluje chociaż bede miała co wspominać na starość ,a taka 30 letnia dziewica?

Gość znam jedna taka
moja kolezanka ma 20 i jest z 31 latkiem. Powiem Wam, ze miedzy nimi nie widac roznicy znacznej. Widac, ze jest starszy, ale jej nikt by nie dal 20 lat, a jakies 25 na pewno. Sa zakochani, ale dopiero rok razem. Nie wiem jak beda wygladac za te 10 lat.. wtedy juz bedzie staruch i mlodziutka.. teraz ona przez niego kolosalnie zmienila myslenie. Chce jej sie dziecka, domu, rodziny.. ale ledwo chodzila z takim 19 latkiem ze szkoly i nie w glowie jej to bylo. Facet ma stabilna sytuacje materialna, stala prace, ale zeby mowic, ze jakos zajebiscie ustawiony? na pewno nie. Jak dojdzie ona, dziecko to ciezko raczej bedzie wiazac koniec z koncem. Teraz jest sam to i go stac na fundowanie wyjazdow, imprez, kupowanie prezentow, potem pewnie nie bedzie. Na kase raczej nie poleciala, ale zacimilo ja zupelnie. Ja go lubie osobiscie, bo fajny koles sama mam 22 lata i dla mnie jest za stary, ok fajne cialo, fajny czlowiek, sympatyczny, ale nie dl mnie sadze, ze i nie dla niej. Ja sama jestem ze starszym i miedzy nami jest 5 lat roznicy, dlugo zastanawialam sie czy to tez nie za duzo, ale jednak byc z rowiesnikiem sie nie da. Jednak powyzej 10 lat to chyba roznica zbyt duza... takie mam zdanie.

współczuje takim ,, starym" dziewicom ,że straciły najlepsze lata swojego zycia...

Gość Babilon .
Widzę, że niektórzy mocno uparli się na 30-letnią dziewicę :) Fetysz? Jak dla mnie Monika 1111 - 24 lata i 12 partnerów, coż masz spory przebieg dziecinko. W wieku 30 lat może nawet dobrniesz 24 facetów (taka średnia Ci wychodzi - 2 facetów na rok, czyli nie umiesz tworzyć poważnych związków)

Gość Babilon .
A ja mam 31 lat i w życiu spałam tylko z 2. facetami - moją pierwszą miłoscią (2 lata stażu razem) i z mężem. Nie żałuję, że się nie sponiewierałam i nie dałam się penetrować byle komu byle gdzie. Seks powinien być wyrazem miłości, potrzeby bliskości, czułości, budowania związku na dalszym etapie, napewno nie na etapie pierwszych randek.

znamy sie od dziecka kochamy jestesmy szczęsliwi razem doszliśmy do tego co mamy on miał trudne dzieciństwo ja tez nielekko ja czuje sie mentalnie na 40 lat to podobno normalne przy adhd ogólnie dla mnie chłopaki w moim wieku to dzieciuchy śmiesza mnie oczywiście znam przypadki o jakich piszecie mamy takich znajomych ona ładna dziewczyna w moim wieku niby modelka była czy jakos tak i on 49 lat dość bogaty są razem 5 lat on ją utrzymuje bo ona a jakże rzuciła robote daje jej po 10 koła miesiecznie na wydatki ona nawet nie gotuje jedza na mieście o to on sprzątai spelnia jej zachcianki zawsze na to krzywo patrze ona jest zarozumiała i wyniosła wszyscy widzą jaka to suka i jak go doi z jej strony nie ma uczucia a z jego nie wiem może taki maja uklad

ja też spałam tylko z dwoma a związku z mężem nie planowałam bo tez wydawało mi sie że za stary ale jakos to wyszlo i na razie dalej sie uklada wiem że moge na ni polegac jest moim kochankiem i przyjacielem w jednym wydaje mi sie ze gdy w gre wchodzi prawdziwe uczucie z obu stron wiek nie ma znaczenia

Babilon . - no mam ,ale sie z tego ciesze :P dlaczego najlepsze lata mam marnować na ,, tego jedynego"? jakone bedzie miał przyjść to i przyjdzie ,a narazie korzystam z zycia ;) bo kiedy bede miała korzystać jak bede stara?

A i ja też nie dałam sie penertrować byle komu i by gdzie w klubie nigdy z żadnym nie poszłam na seks tylko z nimi tanczyłam i sie całowałam najwyzej . A wieeelu odrzucałam chetnych , szłam do łozka tylkoz tymi co chciałam ;)