Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może po raz drugi mama

test ciążowy

Polecane posty

Przd chwilą zrobiłam test ciążowy, wynik negatywny. Pod światło widze gdzie powinna być ta druga kreseczka T. Zrobiłam w życiu wiele testów, ale pierwszy taki przypadek. Nigdy nawet pod światło nie widziałam gdzie powinna być ta druga kreseczka. Miał tak ktoś?

Gość Powtórz test
za kilka dni albo zrób test z krwi. Tutaj nikt Ci nie powie czy to ciąża czy nie.

Ale ja nie pytam czy to ciąża czy nie. Pytam, czy pomimo negatywnego testu widziałyście pod światło gdzie powinna być ta druga kreseczka? Bo ja mam tak pierwszy raz

Gość wiaderko
ja tak mialam, Pierwszy test negatywny. Drugi równiez wydawał sie negatywny, ale pod swiatło druga kreseczka byla prawie niewidoczna;)) potem powtorzyłam po 3 dniach test i jestem w ciazy ;)))

Gość mi się przez
3 lata starań wydawało,że widzę pod śwaitło tą drugą kreskę...czasami naprawdę coś szarego tam było:/Ale to nie była kreska ciążowa:( Lekarz mi wreszcie powiedział...robisz test,kładziesz na płaskiej powierzchni i patrzysz przez 5-10 minut.Nie pod światło,nie pod kątem.No i później już inaczej patrzyłam na te testy...aż wreszcie pojawiła się prawdziwa kreska ciążowa:D

Gość Ja widziałam i to nie raz.
Raz nawet rozebrałam test i co się okazało takie wrażenie dawało kawałek plastiku co podtrzymuje test.

No cóż, zobaczymy jak to będzie. Bardzo bym chciała drugie dzieciątko