Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorąca czekolada z pazurkami

Mężczyzna-romantyk: pisze wiersze, lubi piosenki o miłości - co z takim zrobić?

Polecane posty

Gość z takim fajnie sie pisze tylko
na gg itd ale ciezko sie zyje, znam ten typ :P

Gość o tutaj ()()
młotek wiesz co robić ,,..:classic_cool:

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
nie ma mezczyzn romantykow to kobietom sie wydaje ze to romantyk albo same probuja z nich takowych zrobic. to tyl;ko zludzenie.

Gość to tylko zludzenie
tylko po co facet mowi"chyba jestem jednak romantykiem " ?

moze sprawdza czy jestes pelikanem i to lykniesz :D skad ja mam wiedziec pewnei ma w tym jakis interes :D w kazdym razie moim zdaniem to podejrzane. zaden facet nie rpzyzna sie ze jest ciapa nawet jelsi jest a romantyk sie nieodlacznie z takim ciapa kojarzy.

Gość ach te marzenia
:D dzieki za wyjasnienie.Bylam pelikanem.:D

nie traktuj serio tego co ja o 5 rano pisze :D pozniej zerwiesz z facetem przez moje lekko skrzywione pcozucie humoru a byc moze on faktycznie jest ciapa, lubi wąchać kwaity,pisac wiersze i plakac jak pajak pozre biedronke :D

Gość ach te marzenia
jasne, jasne,nie ma to jak meska hipokryzja:D A co to dronka:D? to ad. tej biedronki:classic_cool:

Gość to nie jest romantyzm
co opisujesz tylko jakiś dupowaty sentymentalizm.

to nie hipokryzja tylko żarty. pewnie jesteś kobietą dlatego doszukujesz się podtekstów tam gdzie są zarty :D znam takich co wytrzymali razem 60 lat wiec jakies wyjatki śa :D kwestia dobrego doboru. "A co to dronka ? to ad. tej biedronki" - nie kumam pytania może dlatego że głupi jestem a może dlatego że od 60h prawie nie spałem.może jakoś wyjaśnij jak glupiemu.

co opisujesz tylko jakiś dupowaty sentymentalizm. - być mozę nie wiem co to romantyzm ale mnie się kojarzy z taką własnie fajtłapą :D dlkatego jeśli nawet facet taką ofiara losu jest to się i tak nie przyzna.

Gość ach te marzenia
"to nie jest romantyzm co opisujesz tylko jakiś dupowaty sentymentalizm." To pokaz gdzie ona opisala sentymentalizm, bo moze ja slepa jestem:D?

Gość nhcchg
vghgvgh

tu opisał: "lubi wąchać kwaity,pisac wiersze i plakac jak pajak pozre biedronke"

Gość ach te marzenia
sam pisales o pajaku i biedronce,wiec albo nie ma co wyjasniac,albo jest tak jak napisales. Kazdy zna ten kawal.

Gość jhm,hjmvggf
Mężczyzna romantyk uznawany jest przez kobiety za ciote. Jak powie kocham cie, kupi kwiaty, zrobi kolacje we dwoje itp.

Gość ach te marzenia
"to nie jest romantyzm tu opisał: "lubi wąchać kwaity,pisac wiersze i plakac jak pajak pozre biedronke"" I to wg Ciebie nie jest romantyzm :D?Moze wroc do szkloly i epoke romantyzmu odswiez:D

sam pisales o pajaku i biedronce,wiec albo nie ma co wyjasniac,albo jest tak jak napisales. Kazdy zna ten kawal. - przykro mi ja nie znam. rownie dobrze moglem napisac ze placze jak przypadkiem muche nadepnie. tam nie bylo nawiazania do zartu ktorego nie znam. to moze opowiedz dowiem sie czegos przynajmniej z tego dorum choc raz :D

to wg Ciebie nie jest romantyzm ?Moze wroc do szkloly i epoke romantyzmu odswiez - dobrze ze to napisalas przynajmniej wiem ze znowu sei spotkalismy pani madralinska. bez tego bym nie poznal ze Ty to Ty :D

raczej ty wróć do szkoły bo coś infantylna i głupkowata jesteś.

Gość ach te marzenia
[zgłoś do usunięcia] to nie jest romantyzm raczej ty wróć do szkoły bo coś infantylna i głupkowata jesteś. " Infantylna na pewno nie jestem.Co do "glupkowatosci" to moge sie zgodzic:D I tak radze wrocic do szkoly,bo pojecia o romantyzmie nie masz. Sentymentalizm to zupelnie cos innego.

:o szkoda czasu na dyskusje z idiotką. Jak się ogarniesz to przestudiuj sobie jakis stary podręcznik, w najgorszym wypadku wiki. Czego cie uczyli w tej szkole? (pytanie retoryczne).

Gość ach te marzenia
"to nie jest romantyzm szkoda czasu na dyskusje z idiotką. Jak się ogarniesz to przestudiuj sobie jakis stary podręcznik, w najgorszym wypadku wiki. Czego cie uczyli w tej szkole? (pytanie retoryczne). " Na pytanie retoryczne nie odpowiem. Podrecznikow nie musze studiowac,ale Tobie polecam:D Co do wiki to wiadomo kto to redaguje. Tacy jak Ty :D czyli niedouczeni:D

Co do wiki to wiadomo kto to redaguje. Tacy jak Ty czyli niedouczeni - wypraszam sobie :D ja tam raz w czasie imprezy wpisalem definicje pewnego slowa(oczywiscie wymyslonego przez moich skretynialych kolegow :D ) i chyba do dzisiaj nie usuneli :D

Gość ach te marzenia
"usunięcia] znowu 10 osób pisze..,,, Co do wiki to wiadomo kto to redaguje. Tacy jak Ty czyli niedouczeni - wypraszam sobie ja tam raz w czasie imprezy wpisalem definicje pewnego slowa(oczywiscie wymyslonego przez moich skretynialych kolegow ) i chyba do dzisiaj nie usuneli " Nie do Ciebie to bylo,ale skoro sie tak odslaniasz to wypraszaj sobie dalej,bo jest jak jest :D Fakt,ze nie usuneli swiadczy tylko o tym co pisalam wyzej.

masz chyba jakis zly dzien bo nie kumasz nawet zartow. albo sie pomyliem tzn. Ciebie pomylilem w co watpie bo drugiego takiego zarozumialca to ze swieca szukac :P albo naprawde masz jakis niekorzystny biomet czy jestes niewyspana. przeczytaj jeszcze raz ten temat jutro jak sie wyspisz.

Gość ach te marzenia
"znowu 10 osób pisze..,,, masz chyba jakis zly dzien bo nie kumasz nawet zartow. albo sie pomyliem tzn. Ciebie pomylilem w co watpie bo drugiego takiego zarozumialca to ze swieca szukac albo naprawde masz jakis niekorzystny biomet czy jestes niewyspana. przeczytaj jeszcze raz ten temat jutro jak sie wyspisz. " a gdzie ten zart? Zarozumiala jestem, bo wiem o czym pisze:D? No juz, juz czaje:D ech:D

@Iftar,raczej chyba nie; nie będziemy rozsierdzać Krasnala,bo jeszcze się zbiesi i zacznie mi robić czarny PR u kobiet na Kafe ;) Zresztą tam cała czereda między Gemini i Pokładem (i kilkoma innymi miejscami) łazi,jeszcze ktoś by przechwycił :P x @Saamanta: no to zachowaj te tajemnice w głębiach swego umysłu do momentu,aż pojawi się godny odkopania tego skarbu :D

no nie czaisz :P i to nie tylko tego. myli ci sie to co mnie zawsze czyli co kto i do czego pisze i nie wiesz ze zart jest tam gdzie jest. jestem pewien ze jak zerkniesz an ten temat za pare godzin to wszystko zrozumiesz tak jak trzeba :P wez lyknij jakas cole bo masz jakis poranny zastoj.zęby ci od paru lykow nie wypadna :P sprawdzone - bylem dzisiaj tzn. wczoraj u dentysty i mam rpawei wszystkie :D i prawie dobre :D