Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whhwhwhwhwwwwwww

Co myslicie o kosmetykach Nivea dla niemowlat i dzieci?

Polecane posty

Gość whhwhwhwhwwwwwww

Niedawno zmienilam miejsce zamieszkania i woda tu strasznie wysusza dziecku skore. Ma nawet podraznienia na boczkach. Kupilam plyn nivea do kapieli i mleczko do ciala. Ponoc hipoalergiczne, mam nadzieje, ze to pomoze.

mleczko do ciała wywołało u mojego dziecka mega odparzenie . w szpitalu pilegbiarka mi mowila ze własnie NIVEA i J&J najbardziej uczula. Ja moge osobiscie polecić serie BABYDREAM z rosmana :)

Gość korrroneczka
Ja mam dziecko z AZS i dermatolog polecil mi wlasnie nivea. Co do J&J to slyszalam, ze bardzo uczulaja. Ja uzywam tego nivea i jestem zadowolona.

Gość krem nivea pure
na zaczerwienienia i podrażnienia - rewelacja jednak chwyt autorki na reklamę głupi.

U mnie te kosmetyki jak na razie się sprawdzają. Córeczka ma 2,5 mica

Gość Moje dziecko też ma
AZS i pierwsze co powiedziała lekarka w szpitalu to by unikać wszelkich perfumowanych kosmetyków! Wymieniła J&J, Ziaja, Nivea, Bambino. Poleciła nam kosmetyki Eubos lub Weleda , my wybralismy Eubos. Kiedyś stosowałam właśnie nivea i podrażnienia nie znikały, wręcz zaogniały się jak po każdym zwykłym kosmetyku .

Ale nie każde dziecko ma AZS. Ja używam zamiennie dla hippa od 2 miesiąca życia małej i są ok.

Mojemu dziecku nie służyły tak samo jak kosmetyki Bubchen więc zamieniliśmy na Hipp .

Gość MamusiaBeatka
Używałam już różnych kosmetykow, niestety moje dziecko ma wrażliwą skórę, słyszałam że Sudocrem nie posiada substancji uczulających, czy ktos może mi cos wiecej na ten temat powiedzieć?

Gość gość
oillatum najlepsze dla niemowlaka moim zdaniem