Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaaaaa......

Che dziecko........

Polecane posty

Gość Justynaaaaaa......
jestem pewna 29 masz trochę racji.

Gość TAAAAAAAAAAAAAAAA
kolejna "wykształcona" co ma parcie na dziecko a jak juz zajdzie w tą ciążę wcześniej ubłagając o to męża to okaże się w 22tc ze jednak chyba nie chciała tego dziecka, a że płeć nie ta, a że samopoczucie nie takie, a to rozstępy, cellulit,swędzące cycki, pryszcze, ból w żebrach jak się dziecko rusza i ogólnie domowy odział depresji,nerwicy i innych chorób w tym zakaźnych. Bo jak lekarz zachodzi w ciąże to od razu ma listerie, toksoplazmozę,raka i zdradzającego męża.

Gość Justynaaaaaa......
To akurat twoje zdanie.

Gość Słuchaj, jesli masz taki
Justyno, ale jeśli teraz będziesz czekać, to mąż uzna, że fajnie, bo się zgadzasz z nim, a tak naprawdę w Tobie będzie rosnąć napięcie, które kiedyś wybuchnie. Bo jeśli okaże się, że mąż nie dojrzał za rok to może czara goryczy się przelać. Podobnie co, jeśli będziecie miec trudności z poczęciem dziecka. Będą ciągłe wymówki... a gdybyśmy starali się wczesniej itp.... Myślę, że u Was wóz albo przewóz...

Gość Justynaaaaaa......
Ostatnio w nocy nie mogłam spać. Patrzyłam się na niego i stwierdziłam, że za bardzo Go kocham, żeby z nim się rozstać z powodu, że on nie chce dziecka.

Gość Justynaaaaaa......
Mamy warunki, wszystko.....

Gość Justynaaaaaa......
Słuchaj, jesli masz taki Masz rację.

Gość łąki pola lasy
ale z ciebie egoistka. nie można nikogo zmuszać do posiadania dziecka, jesli się uprzesz i zajdziesz w tę ciąże to go tylko unieszczęśliwisz. piszesz, że za bardzo go kochasz żeby odejść, ale widocznie nie kochasz go tak bardzo, żeby zaczekać dla niego. kobieto opanuj się trochę, nie masz nawet 30stki, jesteś młodą dupą, w niemczech kobiety rodzą swoje pierwsze dzieci nawet w wieku 40 lat i to już jest normalne. nie ma sensu się spieszyć. skąd wiesz, że on nie dojrzeje do tej decyzji za pół roku? za rok? przecież to nie tak duzo.

Gość Justynaaaaaa......
Ja mogę na niego zaczekać. I nie mówię, że nie zaczekam.

Gość Justynaaaaaa......
wiewióra:P No może.

Gość łąki pola lasy
no to na niego zaczekaj, w końcu piszesz, że go kochasz. zresztą co? myślisz, że jakbyś od niego odeszła to tak ot znajdziesz odpowiedniego kandydata na ojca twojego dziecka? :D wtedy to już w ogóle na lodzie zostaniesz. jesteś w małżeństwie i dbaj o nie wspólnie z mężem. może potrzebuje więcej czasu, więc mu go daj.

Gość Justynaaaaaa......
Che, żebyśmy razem byli szczęśliwi.

Gość 12222
kochany instynkt macierzyński znam to....... zawsze możesz powiedzieć męzowi ze nie chcesz chodzić na wywiadówki jako babcia

Gość Justynaaaaaa......
Nie chce na niego, aż tak naciskać.

28 lat czas najwyzszy mąż chyba zapomniał że Ty jako kobieta masz termin ważnosci jesli chodzi o zachodzenie w ciąże oraz bezpieczne donoszenie jej . Moze uswiadom mu ze po 30 szanse an dziecko są mniejsze, produkujesz mniej jajeczek i powikłania są większe. Moze jak sobie uswiadomi ze najlepszy wiek na rodzenie dzieci dla kobiety to 22-25 lat to zmieni zdanie ? Ja bym nie czekała na nic tylko mu wbiła do głowy że jesli jeszcze chce miec dziecko to teraz jest czas. I moze trzeba mu uswiadomic ze jak teraz zajdziesz w ciaze to on , kawał starego konia będzie miec 42 lata dziesięciolatka pod opieke i z domu wyjdziecie sami dopiero jak będzie przed 50. Moze mu to otworzy oczy. Mężczyzni są gotowi zazwyczaj na dziecko wtedy kiedy ono jest i muszą się oswoic z sytuacją. Nie czekala bym na Twoim miejscu jak na zbawienie.

Gość Słuchaj, jeśli masz taki
Szczerze mówiąc nie zgadzam się tu z tym, co dziewczyny pisza o "czekaniu na męża".... Mężczyzna nawet naprawdę najbardziej zaangażowany w pielęgnacię i wychowywanie dziecka w fazie dziecięctwa nie wiem czy choćby 30% udziału w aktywnościach związanych z dzieckiem jest w stanie przejąć. To kobieta przechodzi przez ciążę - jej cienie i blaski, a mężczyzna naprawdę prócz odrobiny zaangazowania emocjonalnego w tym czasie nic nie musi z siebie dawać.... Później poród.... Kto nie przeżył ten nie wie. Ja wiem, bo przeżyłam dwa razy..... Zaangażowania kobiety w poród nie da się porównać z żadnym zaangażowaniem ojca dziecka. Jedynie chyba do ojców, którzy poddają się przeszczepom dla swoich dzieci, choć to i tak co innego.... Wczesne niemowlęctwo..... nadal kobieta dochodzi do siebie, karmi, walczy z wahaniami nastrojów, lękami i wszystkim co towarzyszy temu okresowi. A mężczyzna, jesli dziecko przewija i kąpie to już należy mu wystawic pomnik. A jeśli do tego pomaga w sprzątaniu lub gotowaniu to znaczy, że można go nazwać świętym za życia.... Jakiekolwiek decyzje dot. zdrowia dziecka kierowane są zawsze wobec matki. Jakakolwek nieprawidłowość jest zawsze kierowana do matki, tak już jest.... I ten jaśnie pan czuje się niegotowy?? Nie wiem za co kochasz męża Justyno, ale on nie nadaje się do tego, żeby nazywać go mężem. To jakichś niedojrzały chłoptaś poprostu....

Gość Słuchaj, jeśli masz taki
smierc dobrze prawi.

Gość Justynaaaaaa......
Zaraz będziemy rozmawiać.............. zobaczymy co z tego wyjdzie.

Słuchaj, jeśli masz taki - masz absolutną rację podpisuje się pod Twoją wypowiedzią ręką prawą lewą i stopami!!! To kobieta wychowuje dziecko zazwyczaj i jest raczona kupkami gorączkami , zabkowaniem ,sraczkami, usypianiem, i pchaniem wozka przez kilometry, nie marnuj czasu, nie zwlekaj , rob dziecko. Myslicie ze wiekszosc z Was byla planowana? Jasne :D a mamusie czekały na zgode taty czy aby na pewno dojrzał do rodzicielstwa. ah baby baby...

wiekszosc mezczyzn mowi ze jest nie gotowa ze strachu przed nie znanym po prostu. I zdarza się że cwaniaki ktorzy twierdzą ze "a ja to juz jestem dojrzały do tego by miec potomstwo!! " okazują się tchórzami i mają pełne majtki jak mają wlasne dziecko wziąć po raz pierwszy na ręce. A tacy byli gotowi. Jesli stac Was finansowo na zapewnienie sobie i dziecku godnego zycia to działaj Justyno i nie patrz na innych, rob to co Ci serce podpowiada.

Gość Justynaaaaaa......
Po rozmowie.... A więc mąż powiedział, że boi się, że nie będzie mógł mi pomóc, że coś zrobi dziecku itp. Stwierdził, że będzie szczęśliwy wtedy kiedy ja no i wyrzuciliśmy tabletki anty i staramy się.

Gość jsjsjsjsjs
to staraj się z głową idiotko, nie można od tak wyrzucić tabletek anty do śmieci, skończ ten blister i dopiero wtedy :O🖐️

Gość Justynaaaaaa......
Będzie dobrze :)

Gość Justynaaaaaa......
jsjsjsjsjs została mi jedna tabletka. Ginekolog powiedział mi kiedyś, że to by było tak jakbym zapomniała.

no i widzisz nie bylo tak źle :) Kazdy się boi, matki tez się boją i muszą zmierzyc się ze strachem ale wlasnie tym jest doroslosc. A tabletki wywal mozesz przerwac kiedy chcesz !!! czy się dobrze czujesz czy bardzo źle- przerywasz i juz nie sluchaj glupich rad !! i trzymam kciuki :D

tylko wiesz że jak starasz sie odrazu o dziecko po odstawieniu anty to jest duże prawdopodobieństwo zajścia wq ciążę mnogą? zazwyczaj zaleca sie odczekanie miesiąca

Gość Justynaaaaaa......
Kamień z serca mi spadł.

Gość Justynaaaaaa......
Aneczka2007_0 wiem, ale lekarz mi powiedział, że to mało prawdopodobne.

Gość Justynaaaaaa......
smierc Dzięki.