Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapyytacchceeee

pierwszy wspolny raz

Polecane posty

Gość zapyytacchceeee

cos czuje, ze niedlugo bedzie pierwszy seks z moja obecna dziewczyna, o zyciu erotycznym rozmawialismy niewiele, ale wiem, ze uprawiała petting tylko czy petting to z palcówka czy bez moze byc? strasznie sie boje ze jest dziewica i cos zrobie nie tak, byla z poprzednim chlopakiem dokladnie 6 miesiecy jak miala 16 lat ciekawe czy po takim czasie mogla sie z nim kochac. dodaje ze byla na tyle otwarta ze po miesiacu robila mi regularnie lodzika wiec taka dziewiczka to chyba nie jest? prosze o odp, bo troszku mam pietra

Gość Miła:)))))))))
Jak jesteście w związku to nawet jak na początku nie wyjdzie to większej tragedii z tego nie będzie. Ale jak niewiele będziesz dawać od siebie to może się zniechęcić do seksu z tobą. Ona się stara i tobie lodzika, a ty chyba nie bardzo jesteś chętny żeby zrobić coś głównie dla niej.

Gość fajerwerka69
Mi też się wydaję że luz i dobrze dopieszczona dziewczyna zawsze będzie zadowolon. Nie oczekuj że pierwszy raz jest czymś boskim, wprawa to dopiero przyjdzie. Mój miał straszznego stresa,myślałam ze serce mu wyskoczy, ale jakoś poszło, a na dodatek pękła gumka :) Ja 15 lat on 19 potem pół roku bez seksu zanim znów odważyliśmy i tak trwa już przez 13 lat. Teraz to jest dopiero coś...