Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaaaaa......

Kiedy jest odpowiedni czas na dziecko.....

Polecane posty

Gość mama dwóch dziewczynek
widzisz, szczera, spokojna rozmowa to klucz do porozumienia... trzymam kciuki za udane starania.

Gość Justynaaaaaa......
Dziękuje bardzo.

Gość a my mamy duzą rodzine
gratulacje! widzisz jednak masz normalnego meza :-)

Gość Justynaaaaaa......
Zobaczymy kiedy nam się uda.

Gość a kiedy czas dla mnie?????
mam lat 25 (skoncze w marcu), moj narzeczony 30. Slub w sierpniu. On jest po studiach i ma stabilną prace, w miare dobrze płatną (kasa nie jest problemem). Ja skonczyłam jedne 3,5 letnie studia, po obronie inzyniera poszłam do pracy, gdzie pracuję ponad rok i też jest stabilnie, choć nie do konca jest to moja wymarzona praca, ale jest ok. Ja jednak jeszcze poszłam na studia na inny kierunek, jestem teraz na 2 roku. Studiuję zaocznie i jest to naprawdę, nap-rawde ciezkie, bo kierunek niełatwy i wymaga masę pracy własnej. Ledwo wyrabiam z obowiązkami domowymi (mąz mi pomaga, ale ja robię wiekszosc, bo on dłuzej i ciezej pracuje). W pracy mam taką sytuację, że pójście od razu na zwolnienie jest źle widziane, bo to praca biurowa, nie jest jakos stresująca szczególnie. Szef nie lubi bardzo gdy ktoras kobieta tak robi. Ale jesli nie leci od razu na zwolnienie, potem wraca, nawet po wychowawczym. Mąż chce, zebysmy sie zaraz po slubie starali. Ja moze i bym chciała, a moze nie, sama nie wiem, na pewno nie płakałabym, ale - co ze studiami? Nawet jak poczekam jeszcze 2 lata, to też mogłabym zaczac pracować w tej drugiej branzy, ksztalcic sie, robic jakas kariere. Z drugiej strony, moze lepiej szybciej zajsc, ale jak potemprzy dziecku się uczyć? Zrobię jak sama uważam, ale chetnie poznam Wasze opinie.

Gość mama dwóch dziewczynek
na pewno się uda, ważne że oboje tego chcecie.

Gość Justynaaaaaa......
Hehe no normalnego. Dzisiaj do 20 siedzie sama. Mąż ma dużo roboty, ale za to ma wolne do wtorku :). Ja też mam wolne. Więc sobie posiedzimy w domku :). Jeszcze jutro i wolne :).

Gość Justynaaaaaa......
a kiedy czas dla mnie????? Ja bym poczekała aż skończysz studia.

Gość Justynaaaaaa......
Dzisiaj dowiedziałam się od mojej pacjentki, że ona lubi przychodzić do mnie, że kiedyś nie lubiła chodzić do dentysty, ale to się zmieniło odkąd trafiła do mnie. W takich chwilach od płaca się ciężka praca na studiach.

Gość barambolina
SUPER :) to trzymamy kciuki :)

Gość chuosta
nie ma czegoś takiego jak odpowiedni czas na dziecko. Musicie być oboje na takie poświęcenie, oddanie gotowi, ponieważ dziecko to nie zabawa i nie można go raz mieć a raz nie. http://www.robojet.pl/

Gość Justynaaaaaa......
barambolina Dziękuje.....