Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielka dama tańczy sama

Moja znajoma ma syna geja!!!!

Polecane posty

Ale to jest grzech śmiertelny. Ja wiem że dawniej w Grecji,w Rzymie i w wielu grzesznych wierzących w kilkunastu Bogów uważane to bylo za piekny rodzaj miłości. Ale mężczyzna nie jest dla mężczyzny a kobieta nie jest dla kobiety.

Gość a może on nie jest wierzący
nie jest katolem,więc dla niego to nie grzech!!! :P

Po prostu masz syna, umawiasz się z ojcem dziewczyny od którego kupujesz jego córke. I potem ta dziewczyna bierze ślub z twoim synem i to ta kobieta rodzi ci prawdziwego wnuka/ Co do córki to ty ją sprzedajesz, ktoś ją bierze do ołtarza i ta kobieta akurat nie urodzi już twojego wnuka a wnuka!!!! Tylko rodzinie do której weszła.

Gość czyli opłaca się bardziej mieć
córke bo jakby mi żona urodziła 12 córek(narazie mamy tylko dwie :P pracuje nad następnymi) to bym miał czysty zysk.

ale sie nie poradzi nic juz na to to jest uwarunkowane genetycznie i nie da sie tego wyleczyc i juz po ptokach :D

Coś Ci się pomieszało. To kobieta kupuje męża. Wkońcu to ona wnosi posag. Musisz mieć bardzo ciekawe życie pisząc te teksty. Pewnie Twoje towarzystwo też nie zawsze łapie Twój dowcip.

Ja swojego Henryka poznałam dopiero w noc poślubną dokładnie. Ja tylko leżałam bezbronna, naga pod kołdrą a on wszedł we mnie i ja siedziałam cicho jak mysz pod miotłą tylko tuliłam się do niego.[/

Za Ciebie ile zapłacono? Przypuszczam, że nie więcej niż dwa kwintale pszenicy. Może jeszcze kopę jaj dla omletu.

Gość fannyoranny
będziecie kupować synowe? wasi synowie to geje? ale niefart, hahaha no i czy kupowanie kobiety jest moralne? a swoją drogą, to mogło być śmieszne prowo, ale przeginasz, za mało finezji w tym jak piszesz i zawsze takie durne tematy wymyślasz