Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibles

mam dziś urodziny, mam doła

Polecane posty

Gość incredibles

bo lata lecą, a moje zycie czuje,ze tkwi w miejscu :( .Zyczenia złożyło mi 3 kolezanki i to przez telefon - bo dalej mieszkaja i siostra, nie liczac wpisów na fb, ale tam tak jest jak ktos ma urodziny to sie pisze koums sto lat, poprostu. Poznalam faceta w pazdzierniku,spotkalismy się z kilkanasie razy, smsowalismy duzo, rozmawialismy po nocach było fanie, ale os sie spieprzyło.. wczesniej rozmawialismy, ze swidzimy sie w weekend, a w pt oznajmia mi,ze w weekend bedzie pracował i to na nocnej zmianie.Od niedzieli jest martwa cisza, olał mnie nie odpisujac na sms wiec i ja sie nie odzywam juz. Na dodatek dzis mi żle, bo nawet jakbysmy sie nie mogli spotkać na tygodniu, to moze chociaz by zadzwonił, albo sms wysłał. A tak siedze i sie uzalam, zamartwiam. Najgorsze jest to,że on nawet nie wie, ze dzis mam urodziny, bo najzupełniej w swiecie nie powiedziałam mu.. bo niby kiedy, jak sie nie odzywa ;(

Gość sdfbgnhmj,
nie załamuj sie bella:) Wszystkiego Najlepszego:):)

Gość łfeaffaefa
ile masz lat ?

Gość incredibles
dziękuję. 28

kochana ja tydzień temu skończyłam 27 i też miałam dola cale urodziny. Siedziałam rana bo maż niestety był w pracy i jakoś mi smutno tak było ...

Gość incredibles
ale masz męza, a ja jestem sama juz chyba.. ;(

chyba przeceniasz wartość małżeństwa. Często jest tak, ze w małżeństwie czujesz sie bardziej samotna? mnie czasem nachodzą takie myśli, Ze lepiej by było bez ślubu wtedy by sie facet bardziej starał

Gość matimars
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i nie martw sie nie ten to inny ;-) nie tylko on jest na swiecie jak sama wiesz;-) ja obecnie tez jestem sam i nie mysle ze to koniec swiata ;-)

Gość incredibles
dziekuje za miłe słowa. Kurcze co jest nie tak, ze nie moge poznac nikogo, a jak juz poznaje to albo jakis analfabeta, co mnie razi straznie, albo jacys z przejsciami sami, albo olewaja i sie nie odzywaja. Tak mysle czy złamac sie i napisac sms, czy sygnała puscicc? Miał do mnie darmowe i jak puscilam syg. to oddzwaniał. No tak, wiele małzenstw to pomyłki i bywaja ciezkie dni, ale zawsze jest ktos do kogo mozna zadzwonic, porozmawiac- wogóle odezwac sie. A tak ... nie cierpie weekkendów, bo siedze sama,

Gość radoslaw,.
skad jestes autorko ?

Gość incredibles
z Lubelskiego

Gość incredibles
małego miasteczka na lubelszczyznie, mniejsza o to z kt.

Jeśli będziesz się narzucać, to facet nie będzie się starał. Daj my czas, jak mu zależy, to się odezwie, jak nie to wszystko jasne. Pamiętaj, że SMS czy rozmowa przez telefon to tylko zabawa. Prawdziwy kontakt masz patrząc w oczy i trzymając za rękę.