Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbnhnae

Lepiej mieć duże cycki czy być szczupłą?

Polecane posty

Gość dbnhnae

Hej ważę 62 kg przy wzroście 170, rozmiar piersi mam 80D, lubie swoje piersi, ale chciałabym schudnąć, wiem, że wtedy cycki polecą o 2 rozmiary. Co zatem wybrać krągłości, czy szczupła sylwetka bez cycków? Na silikon mnie nie stać.

Gość agniecha z bydg
jestes durna az mokra szkoda mi ciebie

Gość dbnhnae
Zazdrośnice!!!

Gość Cycuuszki
bez jaj- ja mam ten sam dylemat. Teraz mam fajny biuścik,a chcę zrzucić parę kilo i wiem, że cycki spadną o 1-2 rozmiary i trochę mi szkoda

ja wybieram szczupłość, coś za coś albo duże cycki i duża dupa, albo małe cycki i mała dupa :P

Gość vxcvxcv
Być szczupłą i mieć biust D. Mmmmmmmmm

Gość mimi123321
Bez przesady, nie bedziesz nagle miala miseczki A - poza tym nawet C jest juz calkiem spore;) Mysle ze warto po prostu skusic sie na jakis sport - zobaczysz ze nie bedziesz zalowac.

Jak schudniesz to cycki Ci oklapną a nie zmniejszą... Skórę masz rozciągniętą a ona się nie ściągnie raczej... Tylko tłuszcz zniknie. Ja ważę 54kg i mam 174 i rozmiar biustu to C75, uważam , że jest idealnie. Ty jeśli czujesz się dobrze ze swoim ciałem to nic nie zmieniaj. Moze idź na siłownię żeby ujędrnić ciało i zamienić tłuszcz w mięśnie/

lepiej byc super szczupłą i miec cycki. Cos jak ja. Wlasnie- lepiej miec piersi i byc dobrej bodowy :-)

Lepiej być szczupłą, bo duże cycki i tak szybko obwisną a małe będą ładne :)

Gość zczcx
Ciekawe, że ten tekst że duże cycki zwiędną zawsze piszą deski :)

Gość co za konus!
Schudnij, bo jeśli masz 80D, to masz jakieś 85cm pod biustem...

zczcx: Czuję, że ten pojazd jest do mnie. Jeśli dla Ciebie D75 to deska - spoko ;) Wydaje mi się, że takie piersi po prostu staną się mniej jędrne. Nigdy nie miałam takich jak autorka więc nie jestem w stanie stwierdzić co się stanie. Piszę jakie są po prostu moje przypuszczenia.

Gość najlepiej byc zdrowa piekna
i bogata i najlepiej to odpisac, kiedy ktos pyta czy lepiej tak czy tak to takie trudne zrozumiec pytanie!

Gość fgrdfgdvdfger5t
Ale pustaki z tych dzisiejszych kobiet. Naprawde nie macie w życiu większych aspiracji niż wasze ciało?

Gość slucham linkinow wlasnie
dla facetów to jest najwazniejsze wiec sie nie dziw ze kazda ma obsesje...

Gość No nie wiem, nie wiem
Wybieram szczupłość ;) Wole być szczupła, mieć średni biust, tzn. mam neutralny i mieć jędrny niz duże i później mieć zwis do pępka :) A najważniejsze ze mojemu facetowi odpowiada i wszystko na temat ;)

Gość pawcio___
80 w obwodzie.....Baba jak dąb z Ciebie:P Oczywiście że lepiej być szczupłą. Jakoś nigdy nie podobały mi się grubsze baby którym tu i ówdzie sadełko widać z cycami po pachy po zdjęciu stanika:/ Najpiękniejsze kobiety to te szczupłe z piersiami "pasującymi do dłoni":)

Gość pawcio___
Kobiety które piszą,że mają duże cyce ale bez zwisu kłamią. Po prostu chciałyby mieć duże i jędrne i przed sobą nie chcą przyznać się jak będą wyglądały ich piersi po 30 stce.

Gość kaśk.
Ja mam to samo. Chciałabym schudnąć parę kilo jeszcze (już schudlam trochę i automatycznie biust zmalał), ale szkoda mi piersi...

Gość perelkaa
Oczywiście że być szczupła. Co fajnego/seksownego jest w tłuszczyku?W wielkich jak balony cyckach?80 w obwodzie toż to baba dycht!

Gość dbnhnae
Masakra, że tyle z Was odpisało dzieki!!! Naprawde ważę 62 kg, mam 80D i 170cm , grubaskanie jestem ale chciałabym schudnąc trochę, cycki mam jędrne, mam 26 lat i nie byłam w ciązy, więc może dlatego;)

Gość dbnhnae
No w sumie to może nie mam 80 w obwodzie, ale takie staniki w sklepach tylko są albo 80 D, albo 70 C, no w C się nie zmieszczę, więc kupuję te 80D, bo ze stanikami cięzko.

Gość co za konus!
Wcale nie jest ciężko, mam rozmiar 65H/i i jakoś nie mam problemu z kupieniem stanika